Γιώργος Κόρομι: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor
2 years, 8 months ago
6

Λίγo μετά τo τέλος του Survivor, ο Γιώργος Κόρομι κλήθηκε να απαντήσει σε δέκα «καυτές» ερωτήσεις από την εκπομπή Love It.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε με ειλικρίνεια για όλους και για όλα!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Κόρομι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Survivor ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική ήταν σίγουρα ο Αλέξης Παππάς! Νομίζω πως ακολούθησε μία στρατηγική ως το τέλος, είναι ηθοποιός και το πέτυχε. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και νομίζω πως και οι εντάσεις που είχαμε μέσα θα χαθούν γιατί δεν είναι αυτός φαντάζομαι που φάνηκε στο παιχνίδι λόγω της στρατηγικής. Είναι κάποιος άλλου που πολύ πιθανό να τον συναντήσω και έξω».

«Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν έρχονταν οι εντάσεις, επειδή είμαι άνθρωπος που τις αποφεύγει, ήθελα εκείνη τη στιγμή να βουτήξω μέσα και να χαθώ στη θάλασσα. Έτσι κι έκανα» πρόσθεσε, επίσης, ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Έχω ακούσει ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση μέσα στο παιχνίδι. Παιδιά, εγώ ήμουν στη ζούγκλα και δεν άκουσα κάτι! Μόνο τα πουλιά που κελαηδούσαν. Ίσως να έγινε κάτι μες στη ζούγκλα αλλά δεν ήμουν κοντά για να ακούσω κάτι ή να δω».

Παράλληλα, ο Γιώργος Κόρομι πρόδωσε πως το πρώτο φαγητό που έφαγε μετά το Survivor ήταν… πίτσα την οποία και απήλαυσε με τον έτερο φιναλίστ, Ηλία Μπόγδανο.

in.gr