Γιώργος Λιανός για τα δημοσιεύματα – «Είναι προσωπικό δεδομένο»
2 years, 4 months ago
6

Οργισμένος με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών είναι ο Γιώργος Λιανός, όπου μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει στον Sfera 102,2, απάντησε σήμερα για όλα.

«Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο»

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είπε οργισμένος πως «χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κοροναϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω» πρόσθεσε ο ίδιος με ένταση.

Ακούστε το απόσπασμα

in.gr