Γιώργος Μαργαρίτης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους Δείτε το στιγμιότυπο από τα νιάτα του
1 year, 4 months ago
6

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται απόψε, Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο τραγούδι, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ιστορίες που αγγίζουν τις καρδιές μας.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μουσική συνύπαρξή του με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

  • Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» στον αέρα ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Συγγνώμη δεν θέλω να θυμάμαι»

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, την οποία γνώρισε σε ένα μαγαζί όπου εμφανιζόταν και παντρεύτηκε το 1989.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει ποτέ κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, καθώς η γυναίκα του Γιώργου Μαργαρίτη είναι χαμηλών τόνων και δεν αγαπά την δημοσιότητα.

Όταν ο τραγουδιστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος «Τετ α Τετ», είχε μιλήσει για εκείνη και είχε προβληθεί ένα σπάνιο στιγμιότυπο, όπου οι δυο τους ποζάρουν σε νεότερη ηλικία μαζί με τα παιδιά τους.

«Ήρθε να δει τις πρόβες και έμεινε στη ζωή μου. Μετά από έναν χρόνο προχωρήσαμε. Αν σου πω ότι δεν με ζήλευε, ψέματα θα πω. Η γυναίκα είναι γυναίκα. Υπάρχει γυναίκα που δεν ζηλεύει; Κι εγώ ζήλευα, ναι το λέω. Παντρευτήκαμε το 1989 και κάναμε δύο παιδιά», είχε πει ο τραγουδιστής για την γνωριμία τους και τον γάμο τους.

Δείτε τη φωτογραφία