Γιώργος Παπαδάκης: Τι δουλειά κάνει ο γιος του, Ιάσονας και τον άφησε «κάγκελο» μόλις του το ανακοίνωσε
2 years, 11 days ago
6

Ο Ιάσονας Παπαδάκης δεν ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη, στη δημοσιογραφία, αφού τον κέρδισε η μουσική.

 

Ο 23χρονος είναι ένας από τους τρεις γιους του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική.

 

Πότε ξεκίνησε ν’ ασχολείται με τη μουσική ο Ιάσονας Παπαδάκης

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική», υπογράμμισε ο Ιάσονας Παπαδάκης.

 

 

Και συμπληρώνει ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη «μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του».

 

Το πρώτο τραγούδι του Ιάσονα Παπαδάκης σε ηλικία 16 ετών

Όσον αφορά το πρώτο του τραγούδι, το οποίο το έγραψε σε ηλικία 16 ετών, αποκάλυψε πως “το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος. Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα “Γιώργος Παπαδάκης” είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου».

Ερωτηθείς αν παρακολουθεί τον πατέρα του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ιάσονας Παπαδάκης απάντησε χαριτολογώντας «είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης».

Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καταλήγοντας πως «η Ευανθία Ρεμπούτσικα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα live στην Ελλάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού».

enimerotiko.gr