Γιώργος Παπαγεωργίου – Ο γάμος του με τη Δανάη Μιχαλάκη και ο ρόλος του στη Σκοτεινή Θάλασσα
1 year, 19 days ago
6

Για τον Χρήστο,που ενσαρκώνει στη Σκοτεινή Θάλασσα, τη νέα αστυνομική σειρά του MEGA, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη αλλά και στο συγκρότημά του.

«Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά», πρόσθεσε.

«Η μπάντα μου είναι το αντικαταθληπτικό μου»

«Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους», παραδέχτηκε.

«Στην Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος», ανέφερε ερωτηθείς για το ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία του.

«Η μπάντα μου, οι Polkar είναι το παιδάκι μου, το αντικαταθληπτικό μου, δεν θα ένιωθα τόσο πλήρης χωρίς του Polkar», υπογράμμισε για το συγκρότημά του.

Μιλώντας για τον γάμο του με την αγαπημένη του, σημείωσε: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους. Ο γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας έλουσαν με σακιά από ρύζι».

«Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε να λένε ότι ο γάμος είναι το Ιούνιο. Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε», κατέληξε.

in.gr