Γιώργος Παρτσαλάκης: «Το εστιατόριο ισοπεδώθηκε, έχασα ότι είχα και δεν είχα, δεν ήμουν επιχειρηματίας»
8 days ago
6

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, στην οικονομική του καταστροφή, αλλά και στην απώλεια που τον σημάδεψε.

 

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για τη “Γη της ελιάς”, που πρωταγωνιστεί φέτος, «έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της Γης της Ελιάς στο μυαλό της. Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ».

Σε ποιες σειρές πληρώθηκε καλύτερα ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Όσον αφορά τη χρυσή εποχή της τηλεόραση, ο Γιώργος Παρτσαλάκης επεσήμανε «δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό, αυτή την ψυχή, αυτές τις αδυναμίες κουβαλούσα από τα παιδικά μου χρόνια και αν ζούσα ξανά, πάλι τα ίδια θα έκανα. Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”».

 

Η απώλεια της περιουσίας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Σχετικά με το επιχειρηματικό βήμα που έκανε, σημείωσε «μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια, αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού. Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ότι είχα και δεν είχα».

 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απώλεια της βαπτιστήρας του, σε ηλικία μόλις 23 ετών, τονίζοντας «δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα γιατί μου κάνει μόνο κακό».

enimerotiko.gr