Γιώργος Σεϊταρίδης στο MEGA Καλημέρα – «Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες όχι καριέρες»
1 year, 29 days ago
6

Στην κάμερα της εκπομπής ΜEGA Καλημέρα μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

«Επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό. Από τη μία έβλεπα το βουνό, από την άλλη το φεγγάρι, και κάτι μέσα μου, μου είπε “εδώ θα ζήσεις εσύ”», ανέφερε ο Γιώργος Σεϊταρίδης, σχετικά με την απόφασή του να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο ζωής του.

«Έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει», εξήγησε ο ίδιος.

«Το εύκολο και το δύσκολο το έχω αποβάλει από μέσα μου. Υπάρχει θέλω και δε θέλω. Όταν γονατίζω ξανασηκώνομαι, δεν με πτοούν οι κακουχίες», τόνισε ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της αγροτικής ζωής.

«Η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως οι προτάσεις από το χώρο του θεάματος δεν έχουν σταματήσει.

«Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειές. Αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, και δεν το δέχομαι. Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω για αυτό. Η αμοιβή μου δεν ήταν πενταψήφιος αριθμός. Ήταν τετραψήφιος», ανέφερε σχετικά.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, είπε ότι είναι σύμμαχός του σε όλα.

«Με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο δεν είπε αμέσως το ναι. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμίσω», είπε.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποκάλυψε ότι του έχει γίνει και πρόταση από το Survivor.

«Δεν κάνω πράγματα για τα χρήματα. Δελεάστηκα από τα μεγάλα ποσά του Survivor, έτσι είναι όταν δυσκολεύεσαι να βγάλεις το χειμώνα, αλλά έχω πίστη», είπε.

Αποκαλυπτική, ωστόσο, ήταν και η σύζυγός του, Όλγα Θανασιά!

«Περνάμε όμορφα με τον άνδρα μου και τις δουλειές μας. Τα τελευταία χρόνια διδάσκω γιόγκα. Όταν μου είπε να έρθουμε εδώ στο Πήλιο έγινα ερωτική μετανάστρια. Η πρόταση γάμου έγινε στις 15 ημέρες γνωριμίας», ανέφερε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το MEGA Καλημέρα: