Γιώργος Σουξές: Νέος έρωτας στη ζωή του – Η κοκκινομάλλα που του έχει κλέψει την καρδιά
2 years, 8 months ago
6

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε λεπτομέρειες για το διαζύγιό του αλλά και την σύντροφο που έχει τώρα.

Είχατε παντρευτεί και έχετε πάρει διαζύγιο. Πώς το βιώσατε;

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως επειδή έχω αυξημένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της ελευθερίας, όταν ένιωσα ότι πνιγόμουν, χωρίς να φταίει η πρώην γυναίκα μου, η Άννα Μαχαιριανάκη, με την οποία διατηρώ άριστες σχέσεις και είναι σκηνογράφος, ενδυματολόγος πολυβραβευμένη, της είπα ότι νιώθω να χάνω το έδαφος σε σχέση με το επάγγελμά μου. Ένιωσα να ρουτινιάζω στη δουλειά μου. Έτσι της είπα «σε παρακαλώ θέλω να χωρίσουμε, να νιώσω μια ελευθερία». Ήταν όλο δικό μου, εκείνη δεν έφταιγε σε κάτι.

Έχετε μαζί έναν υπέροχο γιο…

Έχουμε τον γιο μας ναι. Τελειώνει τώρα τη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, είναι πολύ δραστήριος και ασχολείται και με το life coaching. Μου κάνει και παρατηρήσεις για τη ζωή μου (γελάει). Όταν μου λέει «μπαμπά σ ’αγαπώ»… Αυτό το μπαμπά, γιατί εγώ τον δικό μου τον έλεγα πατέρα, μου αρέσει πολύ!

Τι χαρακτηριστικά θα είχε η γυναίκα που θα θέλατε δίπλα σας;

Να είναι δυναμική, να κερδίζει μόνη της τη ζωή της, να έχει αίσθημα ελευθερίας, να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας, να είναι μορφωμένη. Ε, θα ήθελα να είναι και όμορφη!

Την έχετε βρει;

Ναι Μαρία θα στο πω… την βρήκα! Την λένε Νικόλ, είναι Ελληνογερμανίδα και χημικός στο επάγγελμα. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο με πετρέλαια. Έχει κόκκινα μαλλιά και είναι πολύ όμορφη. Δυστυχώς λείπει αρκετά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κάποια στιγμή θα εγκατασταθεί εδώ και θα την χαίρομαι περισσότερο.

in.gr