Γιώργος Θεοφάνους: Αποκάλυψε ότι κατήγγειλε καθηγητή που πείραζε παιδιά στο εργαστήρι του
1 year, 5 months ago
6

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με αφορμή τις κακοποιήσεις παιδιών, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, το πρωί ήταν φιλοξενούμενος της Φαίης Σκορδά και μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Πρωϊνό μας» για ένα γεγονός που είχε συμβεί με μαθητές του εργαστηρίου του και έναν καθηγητή, ο οποίος τους ενοχλούσε, σημειώνοντας πως τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που δεν έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. Και στον αθλητισμό βλέπουμε τέτοια περιστατικά βέβαια και εγώ πέτυχα δάσκαλο, ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν! Τον κατήγγειλα στη Λευκωσία και είναι μέσα τώρα αυτός ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο. Μου το κατήγγειλαν τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.