Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother o τραγουδιστής
2 years, 9 months ago
6

Άδοξο τέλος φαίνεται πως έχει το τηλεοπτικό θρίλερ,  για το τι συμβαίνει τελικά με τον Γιώργο Τσαλίκη και το Big Brother.

Το Ηappy Day έριξε το πρωί της Τετάρτης φως στο θέμα.

Σήμερα είναι η μέρα που λήγει «η διορία» με τον ΣΚΑΪ και όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, έχει υπογράψει εδώ και δυο μήνες συμβόλαιο για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστής όλα όσα έγιναν μέχρι να φτάσουμε εδώ.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ εδώ και δυο μήνες για να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, έδωσε το ρεπορτάζ για το τι συνέβη και πως έφτασε το θέμα ως εδώ:

«Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν στην Αυστραλία και είχε υπογράψει από τον Απρίλιο, αρχίζει και διαβάζει για άλλους παρουσιαστές, ενώ τον παίρνουν και τηλέφωνο κάποιοι και του λένε πρόσεχε κάτι γίνεται.

Ο Γιώργος πήρε στον ΣΚΑΪ και δεν του έβγαιναν στο τηλέφωνο. Του είπαν μήπως λύσουμε το συμβόλαιο, ενώ του έκαναν λόγο και για την εταιρεία παραγωγής που ίσως δεν συμφωνεί με τον παρουσιαστή και ακόμα ότι ίσως δε γίνει η εκπομπή. Ετοιμάζει αγωγές ο Γιώργος» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Εκτός Big Brothe ο Γιώργος Τσαλίκης

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει στη συνεργασία του με τον Γιώργο Τσαλίκη, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, κάτι που δεν είχε ανακοινώσει  ο σταθμός.

in.gr