Γιώργος Τσαλίκης: Mας συστήνει τη μητέρα του και δηλώνει περήφανος γιος
1 year, 5 months ago
6

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τη μητέρα του, η οποία είναι Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Στυλίδας.

Tην Κυριακή πραγματοποιήθηκε στη Στυλίδα ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές την λοιμωξιολόγο Ματίνα Παγώνη και τον ουρολόγο χειρουργό Αθανάσιο Βούλγαρη. Η κα Παγώνη μίλησε για όλα τα νεότερα γύρω από τον Covid και τους εμβολιασμούς και ο κος Βούλγαρης αναφέρθηκε στις μεθόδους διάγνωσης, θεραπείας και αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη και των νεφρών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας του, για την οποία έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media. “Με δύο υπέροχες κυρίες και έναν υπέροχο νεαρό κύριο σε μια σπουδαία εκδήλωση στη Στυλίδα !
Η μητέρα μου, η κυρία Παγώνη και ο Νάσος Βούλγαρης σε μια συνάντηση ενημέρωσης για πολύ σημαντικά θέματα υγείας ! Περήφανος για σένα μαμά!!! Μπράβο σε όλους !”, έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

instyle.gr