Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»
2 years, 9 months ago
6

Γυρνώντας στην Ελλάδα από συναυλίες, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τη Βασιλική Μπασιούρη που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother. 

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει.

Δεν είπα δύσκολα το “ναι”, γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα, το ξέρετε πολύ καλά. Το σχολίαζα κιόλας. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και έκανε τη δουλειά του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Δεν με φοβίζει κάτι.  Νιώθω ασφάλεια, γιατί υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα το κάνω με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν έχουμε συζητήσει ποια άλλα άτομα θα με πλαισιώνουν. Όταν έφυγα, συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

in.gr