Gisele Bundchen: Με δάκρυα στα μάτια στη Νέα Υόρκη ενώ συνεχίζεται το συζυγικό δράμα
1 year, 6 months ago
6

Τη στιγμή που οργιάζουν οι φήμες ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κρίση στον γάμο της Gisele Bündchen και του Tom Brady, το supermodel εθεάθη στη Νέα Υόρκη με δάκρυα στα μάτια στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας της.

Η Gisele έδειχνε ότι ήταν σε πολύ έντονη συναισθηματική κατάσταση ενώ μιλούσε και περπατούσε κατά μήκος του Hudson River Park κοντά στο διαμέρισμα στην Tribeca που έχει με τον σύζυγό της.

Η Bündchen βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα ενώ ο Brady παραμένει στη Φλόριντα έπειτα από επικούς καυγάδες μετά τη σοκαριστική απόφασή του να επιστρέψει στα γήπεδα. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Page Six: “Η Gisele περπατούσε μόνη της στη δυτική όχθη, κλαίγοντας ενώ μιλούσε στο κινητό της”.

Άλλη πηγή εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Bündchen μιλούσε με τον Brady, που ήταν στο προπονητικό κέντρο των Buccaneers στην Τάμπα εκείνη τη στιγμή. Πάντως, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να ζει χώρια εδώ κι έναν μήνα.

instagram

Επίσης, μία τρίτη πηγή πρόσθεσε ότι ο πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret είχε αναστατωθεί για το πώς παρουσιάστηκε η συνέντευξή της στο περιοδικό Elle. “Η Gisele ήθελε η ιστορία να επικεντρωθεί στην καριέρα της και το εγασιακό της περιβάλλον. Αλλά όλο το βάρος έπεσε στα όσα είπε για τον Tom

instyle.gr