Γκαλένα Βελίκοβα: Η εμπειρία της ως κριτής στο μεγαλύτερο talent show του πλανήτη
1 year, 21 days ago
6

Την Γκαλένα Βελίκοβα την έχουμε δει να βρίσκεται πολλές φορές στη θέση του κριτή σε κάποιο από τα ελληνικά show χορού της χώρας μας. Φέτος η γνωστή χορογράφος είναι κριτής σε ένα από τα μεγαλύτερα talent show του πλανήτη,το The world’s Best. Το συγκεκριμένο show  προβάλλεται σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και οι κριτές που συμμετέχουν σε αυτό είναι ονόματα παγκόσμιας φήμης.

Η ίδια μίλησε στο 7μέρεςtv και περιέγραψε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία που ζει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο της έγινε η συγκεκριμένη πρόταση.

Κατ’ αρχάς μίλησε μας για την απίστευτη εμπειρία που είχες την τύχη να ζήσεις. Να συμμετέχεις σε μια παραγωγή ενός show που προβάλλεται στο CBS και μάλιστα με τόσο σπουδαία ονόματα…

Η εκπομπή λέγεται «The world’s best», προβάλλεται στο CBS και πρόκειται νια ένα μεγάλο talent show. Παρουσιαστής του είναι ο ηθοποιός και παρουσιαστής Τζέιμς Κορντέν, πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο και πολυβραβευμένος, ενώ έχει τρία μέλη στην κριτική επιτροπή. Την Ντρου Μπάριμορ την οποία γνωρίζουμε φυσικά όλοι, τον Ρου Πολ έναν πασίγνωστο showman και τη Φέιθ Χιλ πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής. Δημιουργοί του προγράμματος είναι ο Μαρκ Μπαρνέτ και ο Μάικ Ντάρνελ, που είναι δύο ονόματα τα οποία έχουν κάνει τα πάντα. «Voice» «Survivor», πολλές εκπομπές και πολλά σόου.

Τεράστια ονόματα, πολύ μεγάλη παραγωγή.

Επαγγελματίες όλοι τους. Βέβαια, είναι πολύ μπροστά. Σε κάθε πόστο δούλευαν πάρα πολλοί άνθρωποι, με αποτέλεσμα αυτό να σε κάνει να προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Πώς σου έκαναν την πρόταση;

Μου έστειλαν ένα email που μου έγραφαν ότι πρόκειται να γίνει αυτό το πολύ μεγάλο σόου, μου έγραφαν τις λεπτομέρειες και μου έλεγαν ότι θα υπάρχουν experts από όλο τον κόσμο για να κρίνουν αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό ταλέντων. Επί της ουσίας, μιλάμε για την Ολυμπιάδα των ταλέντων. Λιγότεροι χορευτές, περισσότεροι ηθοποιοί, τραγουδιστές, κωμικοί, μάγοι κ.λπ. μέναμε με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που κάποιος έβγαινε στη σκηνή.

Πέρασαν από οντισιόν όλοι αυτοί;

Ναι, πριν από το σόου είχαν γίνει κάποιες οντισιόν στις. οποίες είχαν διαγωνιστεί τα ταλέντα αυτά και είχαν επιλεγεί οι καλύτεροι. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον.

 

Εσύ εκπροσώπησες την Ελλάδα. Ποιες άλλες χώρες ήταν εκεί με κριτές;

Μεγάλη μου τιμή και χαρά να είμαι εκπρόσωπος της Ελλάδας σε αυτό το τεράστιο σόου. Ήταν από παντού. Κίνα, Ιαπωνία, Καναδάς, Αυστραλία, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία. Είχε και άλλες χώρες. Αυτοί που έμεναν στην Ευρώπη και επιλέχθηκαν για κριτές ήμασταν λίγοι, οι περισσότεροι έμεναν στην Αμερική.