GNTM: Eκτός η Χατζηπαντελή μετά τις auditions – Πήγε στο Παρίσι για να… ξεσκάσει 14:50 29/9
1 year, 5 months ago
6

Στο Παρίσι βρίσκεται η Σοφία Χατζηπαντελή μετά τις auditions του GNTM 5, ενώ στο νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί πρωταγωνιστούν πλέον μόνο οι τρεις κριτές.

Η guest κριτής του GNTM 5 έκανε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο show του Jean Paul Gaultier αφού επέλεξε ένα κόκκινο see-through σύνολο με παντελόνα και τοπ και μία εντυπωσιακή γούνα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Μάλιστα, έκρυψε τα επίμαχα σημεία με emoji καρδούλες. Η ίδια με τους φίλους της πέρασε καταπληκτικά και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στα insta story της.

Να σημειωθεί πως το μοντέλο πλέον δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές, αφού έκανε guest και θα συμμετείχε στο reality μόδας μόνο στο στάδιο των auditions. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Μιλάνο.

Ωστόσο, φεύγοντας δίνει τη wild card της σε κάποια διαγωνιζομένη. Στο νέο τρέιλερ του GNTM 5 βλέπουμε πλέον μόνο τους τρεις κριτές που συνεχίζουν στη φάση των ID Catwalk με τον Γιώργο Καράβα να εντυπωσιάζεται τόσο από μία εμφάνιση που να πέφτει στα πατώματα.