GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης έπαιξε μποξ με νεαρή παίκτρια αλλά στο τέλος της έκανε το πιο ωραίο δώρο
2 years, 7 months ago
6

GNTM: Η Δομινίκη Μυστρίδου πέρασε από την οντισιόν του ριάλιτι ομορφιάς και εντυπωσίασε τον Άγγελο Μπράτη, με αποτέλεσμα να της δώσει τη Wild Card και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Και αυτή τη σεζόν, οι τέσσερις κριτές έχουν στα χέρια τους τη Wild Card, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των audition μόνο μία φορά ο καθένας, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, έγινε χρήση της κάρτας από τον Άγγελο Μπράτη στη Δομινίκη Μυστρίδου, η οποία τον εντυπωσίασε, τόσο με την ομορφιά της, όσο και με τον δυναμικό της χαρακτήρα, παρά τις δύο απορρίψεις που δέχτηκε, αφού οι κριτές βρήκαν εξαιρετικά ενδιαφέρον το σώμα της και την ιδιαιτερότητα του προσώπου της, αλλά δεν πείστηκαν όλοι ότι έχει τις προδιαγραφές ενός μοντέλου.

Από το ρινγκ στην οντισιόν του GNTM

Η Δομινίκη Μυστρίδου είναι πρωταθλήτρια Παγκρατίου Αθλήματος και θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο χώρο του modeling και ο κριτής της έδωσε μια μοναδική ευκαιρία.

Το 2014 πήρε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο στο Παγκράτιο, που είναι ένας συνδυασμός πάλης, λακτισμάτων και πυγμαχίας.

 

Με το μόντελιγνκ δεν έχει εμπειρία, αλλά θέλει να το δοκιμάσει, καθώς πιστεύει ότι μία αθλήτρια πολεμικών τεχνών μπορεί να είναι ταυτόχρονα και θηλυκή.

Μάλιστα, στο τέλος, ο Άγγελος Μπράτης έπαιξε για λίγο μποξ μαζί της, αλλά έφυγε τρέχοντας, μιας και δεν μπορούσε να την αναμετρηθεί.

GNTM Δομινίκη Μυστρίδου

 

 

enimerotiko.gr