Γουίλ Σμιθ – Αποκαλύψεις για τον ανοιχτό και την φαντασίωση για χαρέμι
2 years, 6 months ago
6

Ο Γουίλ Σμιθ παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι αυτός και η σύζυγός του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, έχουν ανοιχτό γάμο.

Ο ηθοποιός, που είναι παντρεμένος από το 1997 εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ πώς έχει καταφέρει με τη γυναίκα να διατηρούν ένα αντισυμβατικό γάμο.

«Η Τζέιντα δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ», εξήγησε ο Σμιθ στο περιοδικό.

«Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι είναι η τελειότητα της σχέσης. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι. Και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης μας, η μονογαμία ήταν αυτή που επιλέξαμε, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε τη μονογαμία ως τη μόνη τελειοποιημένη σχέση» πρόσθεσε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η προσέγγιση αυτή δεν είναι για όλους. Όπως είπε: «Δώσαμε ο ένας στον άλλον την ελευθερία αλλά και την εμπιστοσύνη, με την πεποίθηση πως ο καθένας μας πρέπει να βρει το δικό του δρόμο. Και ο γάμος για εμάς δεν μπορεί να είναι φυλακή. Και δεν προτείνω το δρόμο που επιλέξαμε εμείς σε κανέναν. Δεν προτείνω αυτό τον δρόμο σε κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης».

Ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του μίλησαν ειλικρινά για τη σχέση της ηθοποιού με τον τραγουδιστή Όγκοστ Αλσίνα, ο οποίος ήταν τότε 27 ετών. Αλλά τώρα, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε πως η σύζυγός του δεν ήταν η μόνη που είχε σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου. Ωστόσο, αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, ιδιαίτερα επειδή η νοοτροπία του έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Και εξήγησε: «Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά θα χάσω τον ύπνο μου εάν σας δώσω την απάντηση που ξέρω ότι θέλετε. Θα ήθελα να σας δώσω έναν τίτλο. Αλλά με την ίδια λογική, δε θέλω να αντιμετωπίσω τις αντιδράσεις. Το να πω ότι δε θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν πριν από τρία χρόνια, είναι αυτό που ζητώ».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και σε μια ιδιαίτερη φαντασίωση που είχε. Όπως αποκάλυψε είχε σκεφτεί ότι θα ήθελε να είχε χαρέμι με διάσημες γυναίκες, ανάμεσά τους και η Χάλι Μπέρι και η Μίστι Κοουπλαντ.

Στην πορεία σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν φρικτό και έτσι δεν προχώρησε την ιδέα του.

 

in.gr