Γουίλ Σμιθ: Ο ηθοποιός πηγαίνει ταξίδια με την πρώην του – Επικροτεί η Τζέιντα Σμιθ
1 year, 5 months ago
6

Η πρώην και η νυν του Γουίλ Σμιθ φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μία σχέση… αγάπης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Red Table Talk» η Τζέιντα Σμιθ και η Σερί Ζαμπίνο, δείχνουν πραγματικά να τα έχουν βρει, αποδεικνύοντας πως το σουηδικό μοντέλο λειτουργεί.

Ο ηθοποιός που την τελευταία φορά προκάλεσε θύελλα δημοσιευμάτων με το χαστούκι στα Όσκαρ, πριν παντρευτεί την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ήταν παντρεμένος με την Σερί Ζαμπίνο, με την οποία μάλιστα απέκτησαν και έναν γιο, τον Τρέι Σμιθ, ο οποίος σήμερα είναι 29 ετών.

 

Όπως ανέφεραν οι δύο γυναίκες, οι οποίες παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ευδιάθετες στην εκπομπή, η πρώην σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, τόσο στενές μάλιστα που τους επιτρέπουν να ταξιδεύουν μαζί. Όπως αναφέρθηκε, η Τζέιντα Σμιθ εγκρίνει απόλυτα αυτές τις εξορμήσεις, αφού δεν δίστασε να φέρει στο φως της δημοσιότητας την «πικάντικη» πληροφορία του γάμου της.

«Κάνουν ταξίδια και δεν είμαι εκεί, κάνουν το δικό τους. Δεν πηγαίνουν μαζί ερωτικά τα ταξίδια αυτά. Αν πάει σε μια περιοδεία βιβλίου ο Σμιθ, μαζί με την μαμά και την αδελφή του, πηγαίνει και η Σέρι Ζαμπίνο. Είναι ευχάριστο για εμένα, να τους βλέπω να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι που χτίζεται και θέλει χρόνο. Δεν έχουμε όλοι προβλήματα με τέτοια πράγματα. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό».

Το άλλοτε ερωτευμένο και παντρεμένο ζευγάρι συχνά παρουσιάζει την καλή σχέση που διατηρεί μέσω social media. Στις αρχές αυτού του έτους και όταν ο πλανήτης είχε «βουήξει», από το live χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, εκείνος είχε φωτογραφηθεί με το χρυσό αγαλματίδιο και την πρώην του.

Ο θερμόαιμος ηθοποιός, ο οποίος βέβαια ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, έχει τονίσει κατά καιρούς ότι με τη Σερί Ζαμπίνο έχουν μία σχέση «ανοιχτή».

«Επική βραδιά: Συγχαρητήρια και πάλι. Όταν κερδίζει ένας, κερδίζουμε όλοι. Η οικογένεια πάνω από όλα» έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία η Ζαμπίνο.


Η Ζαμπίνο και ο Σμιθ ήταν παντρεμένοι από το 1992 έως και το 1995. Μετά τον χωρισμό τους, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός παντρεύτητκε την Τζέιντα Πίνκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον 23χρονο Τζέιντεν και την 21χρονη Γουίλοου.

protothema.gr