Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του
2 years, 3 months ago
6

Ιδιαίτερες στιγμές ζει ο Γρηγόρης Μπιθικώτση, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του.

Το πρωί της Δευτέρας (3/1) η σύζυγός του, Ελένη Τσιριγκάκη, έφερε στον κόσμο την κόρη τους, και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα ο τραγουδιστής δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του μωρού στα social media, όπου σε αυτή βλέπουμε τα ποδαράκια του.

Στην ανάρτηση έγραψε μεταξύ άλλων: «Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας!! 3 κιλά, υγιέστατη και κούκλα!!!! Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά!!».

Δείτε την παρακάτω

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο. Τον 13χρονο Γρηγόρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σημείωσε: «Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος, που δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Την αντίκρυσα και έλιωσα. Είναι μία κούκλα, μία πριγκίπισσα. Είναι τρία κιλά είναι υγιέστατη και η μανούλα της είναι μια χαρά.

Ακόμα δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται. Η Ελενίτσα μου ήταν αγχωμένη και μου λέει δεν το πιστεύω ότι θα πάρουμε επιτέλους το μωρό μας αγκαλιά. Το μωρό θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που την έχασα πριν από 2 χρόνια και τα την πούμε Μεταξούλα».

in.gr