Γvωστή δημοσιογράφος, πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη: Αuτή είναι η κούκλα σύζυγος του Άκη Παυλόπουλου
1 month, 12 days ago
6

Ο Άκης Παυλόπουλος είναι από τους καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους, ο οποίος μέχρι και σήμερα σημειώνει σημαντική πορεία στο χώρο της ενημέρωσης.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, τη φετινή σεζόν βρέθηκε στο «τιμόνι» της ενημέρωσης από την καθημερινή πρωινή εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη στο κανάλι του OPEN.

Ο ίδιος πέρα από την επαγγελματική του ζωή, έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με μία γνωστή δημοσιογράφο που μάλιστα ήταν πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα ο Άκης Παυλόπουλος μετά το διαζύγιο από τον πρώτο του γάμο γνώρισε στους διαδρόμους του καναλιού Alter, στο οποίο δούλευε τότε, την δημοσιογράφο Ελένη Φωτοπούλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα. Πλέον 13 χρόνια μετά έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο που είναι 8 ετών και μια κόρη που είναι περίπου ενός έτους.

Άκης Παυλόπουλος

 

Άκης Παυλόπουλος: Τι είχε δηλώσει η σύζυγός του γνωστού δημοσιογράφου για την Ελένη Μενεγάκη

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ελένη Φωτοπούλου είχε αναφερθεί στην συνεργασία και σε μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Ελένη Μενεγάκη.

 

 

«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα. Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα έχει να κάνει αυτό με δικούς μου κακούς χειρισμούς, με την κακή συγκυρία. Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε», είχε δηλώσει η γνωστή δημοσιογράφος.

 

enimerotiko.gr