Γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η μικρή Μαντλίν – Τεστ DNA ζήτησε η οικογένεια
1 year, 1 month ago
6

Μια 21χρονη γυναίκα από την Πολωνία, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πολλές και βάσιμες πιθανότητες να είναι αυτή η Μαντλίν ΜακΚαν, το 3χρονο κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Αλγκάβε στην Πορτογαλία.

ΗΤζούλια Βέντελ, από την Πολωνία, σε λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram ως @iammadeleinemcann, λέει ότι είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος και να είναι 19 ετών – όσο θα ήταν τώρα η Μαντλίν αν ζούσε.

Η Βέντελ παρουσιάζει πολλά στοιχεία τα οποία την κάνουν να είναι σχεδόν σίγουρη, όπως λέει, ότι είναι η Μαντλίν – όπως διάφορα περίεργα γεγονότα στη ζωή της, κάτι που άκουσε τυχαία από τη γιαγιά της πριν λίγοςυ μήνες, ανακρίβειες στις αφηγήσεις συγγενών και ακόμα ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Η κοπέλα επικοινώνησε με τους γονείς της Μαντλίν οι οποίοι ζήτησαν να γίνει τεστ DNA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Jerusalem Post» η  Τζούλια Βέντελ, η οποία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανάρτηση του ισχυρισμού της, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας κακοποιήθηκε από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα την αστυνομία της Γερμανίας, η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ, ο οποίος είναι φυλακισμένος – ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες , το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ αφήνοντας πάντα το παράθυρο της ελπίδας ανοιχτό για τους γονείς της.

Πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια της Μαντλίν, είπε χθες στην Daily Star Sunday: «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει παρόμοιες αναφορές. Το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει κάθε πιθανότητα να είναι αυτή».