Γυναικείο φυσικό σώμα, χωρίς ρετούς και πλαστικές: Διέρρευσε φώτο της Χριστίνας Μπόμπα από παπαράτσι στην παραλία
1 year, 8 months ago
6

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους.

 

Παράλληλα, προετοιμάζεται για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας, η οποία θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο νησί των ανέμων.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε παραλία της Μυκόνου. Με καλοκαιρινό look, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν σε γνωστή παραλία του νησιού με φίλους.

Μάλιστα, η όμορφη μαμά επέλεξε ένα ολόσωμο καφέ μαγιό με παρεό. Ολοκλήρωσε το beach look της με λευκά ίσια σανδάλια.

Όπως θα δείτε η Influencer, επέλεξε ένα μονόχρωμο μοβ μπικίνι που αναδείκνυε το σώμα της. Σε απλή γραμμή με τρίγωνο τοπ και σλιπ με κορδόνια, το μαγιό ήταν μια κλασική επιλογή.

 

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μάλιστα εξήγησε πρόσφατα πως τώρα είναι 66 κιλά και πως θέλει να χάσει οκτώ ακόμη για να πλησιάζει το βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη των διδύμων.

«Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη!!! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα σε ερώτηση follower της.

 

Ωστόσο, συμπλήρωσε: «Δεν με νοιάζει καθόλου», θέλοντας έτσι να δείξει πως η απώλεια βάρους δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές της ούτε το βασικό της μέλημα. Για εκείνη σημασία έχει η καλή φυσική κατάσταση και η σωστή διατροφή και δεν θέλει να φτάνει σε ακραίες επιλογές προκειμένου να χάσει βάρος.

 

enimerotiko.gr