H απάντηση της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στις φήμες που τη θέλουν να περνάει κρίση στη σχέση της με τον Ρονάλντο
1 year, 3 months ago
6

Έντονες είναι οι φημολογίες το τελευταίο διάστημα που υποστηρίζουν ότι η σχέση του 28χρονου μοντέλου Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει κρίση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η σχέση του με τη Ροντρίγκεζ, φαίνεται να περνά από μία δοκιμασία, την στιγμή που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επισημοποίησε τη «χρυσή μεταγραφή» του στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας

Η αιτία της κρίσης;

O δημοσιογράφος Γκονσάλο Βάσκεθ τόνισε στην εκπομπή Socialite: «Η πρόσφατη απογοήτευση του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί να πυροδότησε την κρίση και ο γάμος που είχαν σχεδιάσει για το 2023 είναι σε “αναμονή”» επισημαίνοντας ότι η αναβολή του γάμου τους είναι αορίστου χρόνου, με κίνδυνο η Τζορζίνα Ροντίγκεζ και ο αγαπημένος της, να μην ανεβούν καθόλου τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η…απάντηση τoυ μοντέλου

Ωστόσο η 28χρονη σύντροφος του ποδοσφαιριστή και μητέρα των δύο παιδιών του, απάντησε με τον δικό της τρόπο στις φημολογίες.

Ειδικότερα, η Ροντρίγκεζ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σε story της στο Instagram που δείχνει εκείνη και τον Ρονάλντο στην αρχή της σχέσης τους, γράφοντας: «Όταν ήμουν 22 χρονών γνώρισα την αγάπη της ζωής μου» και «πόσο όμορφοι ήμασταν».

Δείτε την ανάρτηση: