H Billie Eilish απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα της Daily Mail για ξεπούλημα των αξιών της
2 years, 10 months ago
6

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που η Billie Eilish αποφάσισε να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από την τελευταία της φωτογράφιση στην οποία την είδαμε όπως δεν την είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

Με ξανθά μαλλιά, κορσέδες και εσώρουχα, πόζαρε ως pin up girl και έκανε το Ίντερνετ να παραμιλά. Φυσικά, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που άρχισαν να σχολιάζουν επικριτικά. Ανάμεσά τους και η Daily Mail που φιλοξένησε λήψεις από τη φωτογράφιση της τραγουδίστριας στη βρετανική Vogue με έναν σεξιστικό σχολιασμό.

Η βρετανική tabloid σχολίασε το γεγονός ότι η Eilish επέλεξε να δείξει το σώμα της ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανε αγώνα για να μη φαίνεται κάνοντας λόγο μάλιστα για ξεπούλημα των αξιών της. “Απόδειξη ότι τα χρήματα μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις αρχές και να ξεπουλήσεις: η Billie Eilish σόκαρε τους θαυμαστές της αλλάζοντας τα φαρδιά της ρούχα με εσώρουχα”, σημειώνει στο άρθρο της.

 

Το δημοσίευμα δεν έμεινε χωρίς απάντηση. Η influencer Emily Clarkson δημιούργησε ένα meme που έγine viral και αναδημοσίευσε και η ίδια η Eilis στο οποίο φαίνεται να κάνει διορθωτικές παρεμβάσεις στο κείμενο της Daily Mail.

To “απόδειξη ότι χρήματα μπορούν να αλλάξουν τις αξίες και να ξεπουλήσεις” έγινε “απόδειξη ότι οι γυναίκες μπορούν να αλλάζουν γνώμη και να έχουν αυτονομία με το σώμα τους. Και το ότι η νεαρή σταρ “ορκιζόταν στα φαρδιά της ρούχα” έγινε “ήταν απλά ένα παιδί”.

 

in.gr