H εξομολόγηση της Drew Barrymore: Στα εννιά μου η μαμά μου μού έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά αλλά όχι ζάχαρη
1 year, 6 months ago
6

Είναι αρκετές φορές που η Drew Barrymore έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τα ταραχώδη και άγρια παιδικά της χρόνια.

Στο νέο podcast της Drew’s News, η ηθοποιός ανέφερε νέες λεπτομέρειες για τη σκοτεινή εποχή της ζωής της. Μάλιστα, είπε πως επιτρέπονταν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ αλλά έπρεπε να τρώει στα κρυφά γλυκά, όταν η μητέρα της δεν έβλεπε.

Η Barrymore ήταν από τα παιδιά σταρ, η οποία πρωταγωνιστούσε στα Firestarter και ET, οπότε έπρεπε να διατηρεί το βάρος της και να μην παίρνει κιλά.

Το 1989, η τότε 14χρονη Barrymore είχε πει στο περιοδικό People ότι είχε πιει το πρώτο της ποτό στα εννιά, κάπνιζε χασίσι στα 10 και έκανε χρήση κοκαΐνης στα 12 της χρόνια. Έως τα 13 της είχε πάει δύο φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο Rob Lowe, που ήταν φιλοξενούμενος στο podcast, ανέφερε πως είναι ανησυχητικό σημάδι τα παιδιά που δεν τρώνε ζάχαρη. Αφού εξέφρασε την άποψή του, η Barrymore συμφώνησε μαζί του: “Παρεμπιπτόντως, έχεις τόσο δίκιο! Έχεις απόλυτο δίκιο, γιατί η μαμά μου δεν με άφηνε να φάω ζάχαρη. Studio 54, χόρτο και αλκοόλ απολύτως εντάξει αλλά να μην αγγίξω τη ζάχαρη… Και το έκανα, έκρυβα τις σοκολάτες στην ντουλάπα. Όλες οι άλλες συνήθειες έτσι ανοιχτά, αλλά η ζάχαρη ήταν το κρυφό πράγμα. Κυριολεκτικά την έκρυβα σε κουτί στην ντουλάπα μου και απλώς…”

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πολλά περισσότερα σε συνέντευξή της στον Howard Stern για το παρελθόν της, τονίζοντας πόσο σκληρό ήταν να γίνει μοντέλο σε ηλικία δύο ετών και κινηματογραφική αστέρας στα 7 της όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του 1982 “E.T. the Extra-Terrestrial”. Όπως είχε πει στον σοκαρισμένο τότε ραδιοφωνικό παραγωγό, η ίδια της η μητέρα, Jaid Barrymore, την έκλεισε σε ψυχιατρική μονάδα όταν ήταν μόλις 13 χρόνων.