H Βίκυ Κάβουρα μιλά για την αποχώρησή της από θεατρική παράσταση: Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα
2 years, 3 months ago
6

Έξαλλη η ηθοποιός με τον τρόπο που της φέρθηκαν


Για την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Παντελή Καναράκη μετά την μεγάλη μείωση μισθού που της ανακοίνωσαν μίλησε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, που την αγαπώ πολύ, μάλλον εκεί πατάνε κάποιοι και με εκμεταλλεύονται. Βαρέθηκα να μη μιλάω. Βαρέθηκα να μου παίρνει το σήριαλ τελευταία στιγμή κάποια άλλη κοπέλα γιατί είναι κοπέλα του τάδε.

Να πρέπει να μπω στο Survivor για να παίξω σε κάποιο σήριαλ. Να φεύγω από μια εκπομπή για προσωπικούς λόγους ή δεν ξέρω τι. Τα χρήματα που ζητάω δεν είναι κάτι υπερβολικό και ξαφνικά να πέφτει στο ¼ ενώ έχω κάνει δυο μήνες πρόβες απλήρωτη, να πληρώνω τα έξοδα από την τσέπη μου… Για να το ξεκαθαρίσω, εμείς ήμασταν με άλλο παραγωγό, ήμασταν με τον Παντελή επειδή τον αγαπούμε και ξαφνικά ένα βράδυ μας λέει ότι μάλωσε με τον παραγωγό και θα είμαστε με άλλον.

Μείναμε όλοι κάγκελο αλλά δε μπορούσαμε να φύγουμε ενώ είχαμε κάνει τόσους μήνες πρόβα. Αυτό έγινε πριν μια εβδομάδα. Φεύγοντας από εκεί, το ποσό που παίρναμε είπαμε ότι θα μείνει ίδιο, αυτό άλλαξε την Πέμπτη το βράδυ και εγώ άκουσα ένα ποσό που είναι – μπορώ να σας το πω off the record για να καταλάβετε – της ντροπής. Καλύτερα να μου έλεγε μην πληρώνεσαι καθόλου», είπε η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:

«Η ατάκα που άκουσα και με τρέλανε είναι «μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες». Γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Δε ξέρω γιατί μάλωσε ο Παντελής με τον πρώτο παραγωγό, εγώ ξέρω ότι θα τον στήριζα και με όποιο παραγωγό θα το πήγαινα το έργο. Δυο μήνες δώσαμε ψυχούλα όλοι. Αυτή η μείωση νομίζω πως έχει να κάνει με όλους όχι μόνο με εμένα, δεν είμαι σίγουρη όμως. Ο Παντελής μας είχε πει ότι δε θα αλλάξει κάτι. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και για μένα και για τους συναδέλφους».

Σε άλλο σημείο η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε και σε κάτι που της είπε ο Παντελής Καναράκης και τη στεναχώρησε.
«Με στεναχώρησε ο Παντελής γιατί κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε επειδή έφυγα μια μέρα νωρίτερα από την πρόβα για να φωτογραφήσω τα έργα, τη συλλογή μου, μου είπε «εσύ αυτό θες να φωτογραφίζεσαι, δεν αγαπάς το θέατρο». Το είπε αυτό σε μένα, τι να πω… Πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό γιατί σε λίγο δε θα υπάρχει θέατρο. Φαντάζομαι και τα άλλα παιδιά που έμειναν στην παράσταση, τα ίδια λεφτά θα έπαιρναν. Και εγώ στην πρώτη μου δουλειά πήγα γιατί η άλλη κοπέλα είχε φύγει για τα λεφτά, αυτό πληρώνω τώρα. Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα. Αν ήμουν κόρη ηθοποιού δε θα τολμούσε να μου πει κανείς αυτό το ποσό».


protothema.gr