Hailey Bieber: Άνοιξε την ντουλάπα του Justin και δανείστηκε μέχρι και το εσώρουχο!
10 months, 11 days ago
6

Η Hailey Bieber πήγε για ψώνια αυτή την εβδομάδα, όχι όμως στα συνηθισμένα μέρη. Το μοντέλο αποφάσισε να κάνει μια μικρή παράκαμψη σε έναν γνώριμο για εκείνη προορισμό- την ντουλάπα του συζύγου της, Justin. Μεταξύ άλλων λοιπόν, «έκλεψε» και το εσώρουχο του τραγουδιστή και φορώντας το με τον πιο casual τρόπο, σα να έβγαινε για τον καθημερινό της καφέ, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στα social media!

Get The Look!

Στο story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Hailey έγραψε «Ντύθηκα με ρούχα από την ντουλάπα του Justin» και πόζαρε όπως μόνο εκείνη ξέρει, φορώντας τρία κομμάτια που προφανώς και προέρχονταν από την ντουλάπα του τραγουδιστή. Και καλά όλα τα υπόλοιπα… αλλά μέχρι και το εσώρουχο θα αναρωτηθεί κανείς;

Το σύνολο περιλάμβανε ένα oversized πουκάμισο με μεγάλες τσέπες, ριγέ μπλούζα ERL και, όπως φαίνεται, το εσώρουχο του Justin Bieber, το οποίο υποθέτουμε πως είναι Calvin Klein αν αναλογιστούμε τις πολλές καμπάνιες που ο ίδιος έχει κάνει με το brand. Το look ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι αθλητικά Vans και τα λευκά καλτσάκια, τα οποία η Hailey δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Το κορίτσι ξεκάθαρα έχει φαντασία!

Ανακυκλώσιμη μόδα ή παρατραβηγμένο;

Σίγουρα το να δανείζεσαι τα ρούχα του συντρόφου σου αποτελεί μία οικονομική λύση και ενισχύει την κυκλική μόδα. Και αδιαμφισβήτητα τα ανδρικά κομμάτια μας αρέσουν υπερβολικά πολύ όταν φοριούνται από γυναίκες, ειδικά όταν ακολουθούν μια πιο oversized γραμμή. Αλλά μέσα σε όλα αυτά, εμείς δηλώνουμε σκεπτικές απέναντι στο να φορά κανείς το εσώρουχο κάποιου άλλου.

instyle.gr