Hailey Bieber: Οι πικάντικες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή με τον Justin – Τι είπε για τη Selena Gomez
1 year, 6 months ago
6

Η Hailey Bieber προχωράει σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της Justin Bieber, ενώ ξεκαθαρίζει τα πράγματα όσον αφορά στη σχέση του popstar με την πρώην του, Selena Gomez.

Όπως τόνισε η Hailey, μιλώντας στο podcast “Call Her Daddy”, ο Justin είχε κλείσει το κεφάλαιο με την πρώην του πριν από τον γάμο τους. Αναφερόμενη στον αραββώνα τους τον Ιούλιο του 2018, που ήρθε αμέσως μετά τη σύντομη επανασύνδεση με την Gomez, το μοντέλο τόνισε ότι αυτή έπεσε στην κενή περίοδο, όταν ο σύζυγός της, πλέον, δεν ήταν σε σχέση με καμία.

Credit: Hailey Bieber/Instagram stories

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι ποτέ δεν “έκλεψε” τον Justin από την ηθοποιό και τραγουδίστρια, λέγοντας ότι “δεν είναι ο χαρακτήρας [της] να μπλέκει με τη σχέση κάποιου” Μάλιστα, εξήγησε ότι πριν γονατίσει και της κάνει πρόταση γάμου, ο Justin είχε κλείσει το κεφάλαιο με τη Selena: “Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του συμβεί, να προχωρήσει και να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί και να συνεχίσει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω τι συνέβαινε όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί και ξέρω τι έπρεπε να συμβεί για να επανέλθουμε μαζί με υγιή τρόπο” είπε το μοντέλο και πρόσθεσε:

“Δεν θα ήθελα ποτέ να μπω σε μια σχέση, να αρραβωνιαστώ και να παντρευτώ μαζί με κάποιον και να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου “άραγε έχει κλείσει αυτό για εκείνον;”. Ξέρω ότι καταφέραμε να ξαναβρεθούμε γιατί είχε κλείσει εντελώς”.

Στη συνέχεια η Hailey έγινε πιο… αποκαλυπτική και εξομολογήθηκε όλα όσα συμβαίνουν κάτω από τα σεντόνια τους με τον σύζυγό της. Τόνισε ότι δεν τους πάνε τα τρίο και αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της στάση στο σεξ, αλλά και ποια ώρα προτιμά να κάνει σεξ με τον Justin.

Credit: Hailey Bieber/Instagram

“Δεν θα λειτουργούσε για εμάς τους δύο το τρίο. Δουλέψαμε σκληρά να βρούμε τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε τώρα και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον και υπάρχει αυτή η όμορφη εμπιστοσύνη και ο δεσμός, και δεν πιστεύω ότι θα ήμουν άνετη μ’ αυτό” σημείωσε. Προχώρησε λέγοντας ότι αυτή και ο σύζυγός της είναι… βραδινοί τύποι και προτιμούν το σεξ το βράδυ, αντί για το πρωί, αν και δεν θα έλεγε και όχι σε μια πρωινή απόλαυση. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι η αγαπημένη της στάση στο σεξ είναι το “doggy style”, αλλά επίσης ότι συνήθως έχει τη διάθεση για κάτι διαφορετικό κάθε φορά που βρίσκονται κάτω από τα σεντόνια τους.

instyle.gr