Heidi Klum: Ως περήφανη μαμά δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της Leni από τη νέα της δουλειά
1 year, 8 months ago
6

H Leni ακολουθεί τα πετυχημένα βήματα της μητέρας της στο μόντελιγκ. Το ντεμπούτο της το έκανε πέρσι στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου, φορώντας δημιουργίες σχεδιαστών, όπως οι Kaviar Gauche, Michael Sontag και Lala Berlin.

Φέτος πάλι, η Leni έλαμψε με το gothic σύνολό της και η μαμά Heidi έλαμψε από χαρά και καμάρι, στο καθηλωτικό show που διοργάνωσαν οι Dolce & Gabbana μπροστά στον Καθεδρικό Ναό των Συρακουσών στη Σικελία.

Σήμερα, στο λανσάρισμα της νέας καμπάνιας της Superga Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 αυτή την εβδομάδα, η 18χρονη Leni Klum, δεν θα άφηνε και πάλι ασυγκίνητη την περήφανη μαμά της.

Tο γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε χθες στο προσωπικό της λογαριασμό στο το Instagram το βίντεο τής καμπάνιας με τη λιτή λεζάντα: @leniklum και δυο emoji με καρδούλες.

Η Leni πέρα από τα βήματα της μητέρας της ακολουθεί και εκείνα των Iris Law, Emily Ratajkowski και Hailey Bieber που έχουν βάλει όλες τη δική τους σφραγίδα στα ιταλικά κλασικά παπούτσια.

“Η Hailey Bieber σίγουρα επηρεάζει περισσότερο το στιλ μου”, ανέφερε η Leni σε συνέντευξη της στο GRAZIA.

Credits: Leni Klum/Instagram

Το νεαρό μοντέλο απαθανατίστηκε να περπατά στους δρόμους του Λος Άντζελες με διαχρονικά στιλ του brand.

“Η γενιά μου πρέπει να σκεφτεί τη βιωσιμότητα και την ευθύνη μας απέναντι στον πλανήτη για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό μας. Η Superga® είναι μια μάρκα που λαμβάνει αυτά τα ζητήματα υπόψη στο σχεδιασμό και τις πρακτικές της, και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο είμαι ενθουσιασμένος που συνεργαζόμαστε” ανέφερε η Leni για την συνεργασία.

Ωστόσο και η Heidi, ανέβασε ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία, καθώς ανάρτησε πριν από λίγες ώρες μια hot φωτογραφία στο Instagram.

Credits: Heidi Klum/Instagram

“Γύρνα στο κρεβάτι μωρό μου” έγραψε με αποδέκτη τον σύζυγό της Tom Kaulitz.