Helena Bonham Carter: Στο πλευρό του Johnny Depp – «Η Amber Heard εκμεταλλεύτηκε το #MeToo προς όφελός της»
1 year, 3 months ago
6

Η Helena Bonham Carter στέκεται στο πλευρό του Johnny Depp, στην υπόθεση της δικαστικής διαμάχης που είχε ο ηθοποιός με την σύζυγό του, Amber Heard.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια ήταν η συμπρωταγωνίστρια του Johnny Depp στις κινηματογραφικές ταινίες «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» και «Sweeney Todd».

Η Helena Bonham Carter επιμένει μέχρι σήμερα στην υποστήριξη του συναδέλφου της, παρότι δεν υπήρξαν ποτέ στενοί φίλοι. Η δικαστική διαμάχη των δύο πρώην συζύγων απασχόλησε την κοινή γνώμη επί μήνες. Ωστόσο αν και τελείωσε εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα καθώς όλο και πιο πολλοί επώνυμοι υπερασπίζονται τον Johnny Depp.

Η Helena Bonham Carter παρακολουθεί μια προβολή του “Three Minutes: A Lengthening” κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Εβραϊκού Κινηματογράφου του Ηνωμένου Βασιλείου στο Curzon Cinema Mayfair στις 12 Νοεμβρίου 2022 στο Λονδίνο. Photo by Nicky J Sims/Getty Images

Η συγκεκριμένη δίκη άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι υποθέσεις του #MeToo. Παράλληλα αθώωσε τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος είχε υποστεί πολύ μεγάλη ζημία – επαγγελματική και οικονομική – λόγω των κατηγοριών της πρώην συζύγου του.

Η Amber Heard δήλωνε με κάθε τρόπο κατά την περίοδο της δίκης, ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής, σωματικής, αλλά και λεκτικής κακοποίησης από τον Χολιγουντιανό σταρ.

Ωστόσο η Helena Bonham Carter αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της και θεωρεί άδικες τις πράξεις της Amber Heard. Επισημαίνει μάλιστα πως η δίκη συμβολίζει το πώς κάποιες γυναίκες «εκμεταλλεύονται» προς όφελός τους το κίνημα του #MeToo.

«Νομίζω πως ο Johnny δικαιώθηκε πλήρως», δήλωσε πρόσφατα η Helena Bonham στους «Sunday Times». «Νομίζω πως πλέον είναι καλά. Είναι σε καλό δρόμο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην Amber Heard, υποστήριξε πως «ο κόσμος είχε αποπροσανατολιστεί, καθώς είχε στο μυαλό του μόνο το «κορίτσι της αφίσας». Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτά τα πράγματα. Αυτή η τάση να επηρεαζόμαστε από το κορίτσι της αφίσας. Κατέστρεψε τη ζωή ενός ανθρώπου για ένα διάστημα κι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα του #metoo προς όφελός της» κατέληξε η Helena Bonham Carter.

instyle.gr