Henry Cavill: «Βόμβα» από την DC Films – Απολύθηκε ο Superman
1 year, 3 months ago
6

Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση ότι απολύθηκε ο Henry Cavill από τον ρόλο του ως Superman, μόνο μερικές μέρες μετά που “ψαλίδι” έπεσε και στη Wonder Woman 3 της Gal Gadot, καθώς η κατάσταση βράζει στην DC Films.

Ο Cavill, που πρόσφατα είχε μία εμφάνιση cameo ως Superman στο τέλος της ταινίας της Warner Bros. “Black Adam”, προαναγγέλλοντας μια αναμέτρηση μεταξύ του Superman και του Black Adam του Dwayne Johnson… αν και αυτό ήταν λίγες μέρες πριν αναλάβουν ως επικεφαλής της DC Films ο James Gunn και ο Peter Safran.

Ο Henry Cavill ανακοίνωσε τα σοκαριστικά νέα με ανάρτησή του στο Instagram, λέγοντας πως δεν θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Superman.

“Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και είναι θλιβερά τα νέα. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman” ανακοίνωσε ο Cavill και πρόσθεσε: “Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, αυτά τα νέα δεν είναι τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν”.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του ανέφερε απευθυνόμενος σε “αυτούς που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια”, γράφοντας “μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο“, προτού αναφερθεί στο μέλλον του franchise.

“Αλλά πρέπει να θυμηθούμε… Ο Superman είναι ακόμη εδώ γύρω. Όλα όσα πρεσβεύει εξακολουθούν να υπάρχουν και τα παραδείγματα που μας δίνει είναι ακόμη εκεί!”.

Λίγο μετά τη δήλωση του Cavill στο Instagram, ο επικεφαλής της DC Films, James Gunn, ανέβασε σχόλιο στο Twitter αναλύοντας το μέλλον του αγαπημένου χαρακτήρα του Superman.

instyle.gr