Hilaria Baldwin: Δείχνει τη φυσική της κατάσταση μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της
1 year, 5 months ago
6

Η Ηilaria Baldwin απέκτησε το έβδομο παιδί της μόλις πριν από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Και όμως, μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να χάσει το περισσότερο βάρος που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της και είναι αποφασισμένη να επανέλθει το τάχιστο στην πρότερη φυσική κατάστασή της.

Η ίδια μοιράζεται ένα βίντεο στο οποίο συνδέεται η περίοδος της εγκυμοσύνης με την περίοδο της λοχείας της. Φορώντας τα ίδια ρούχα, δείχνει ασκήσεις γιόγκα που μπορούν να κάνουν οι διαδικτυακές φίλες της τόσο στην περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και μετά τον τοκετό για να ενισχύσουν το σώμα τους και να επανέλθουν.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή της στο instagram, “ανέβασα αυτό το βίντεο στις 30/8 και αυτό συνδυάζεται με το σήμερα που είναι 30/9, μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της Ilaria. Τελειώνω με τις εγκυμοσύνες και ξεκινώ την επιλόχεια ίασή μου με παρόμοιες ασκήσεις, για να δυναμώσω την πύελό μου. Αργά και σταθερά… δεν είναι μία πρόταση για άλλους, απλώς μοιράζομαι αυτό που κάνω στη ζωή μου, το σώμα μου. Το πιο φυσικό πράγμα για το σώμα μου είναι να συνεχίσει να ρέει, να κυκλοφορεί. Σε λογικό πλαίσιο και πάντα ακούγοντας και τιμώντας το. Έσπευσα να δώσω την ιδέα… κινώ το σώμα με το μωρό μου, όταν ήταν στην κοιλιά μου και τώρα που έχει γεννηθεί“.