Οι «Άγριες μέλισσες» πάνε και για τρίτη σεζόν!
3 years, 1 month ago
6

Ανατροπές και… ταξίδι στην περίοδο της δικτατορίας

Τέλος Ιουνίου η τηλεοπτική σεζόν θα ρίξει αυλαία για αρκετές σειρές.

Oχι, όμως, για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, που θα κρατήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέχρι και το 2022, με έναν νέο κύκλο επεισοδίων, που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν με το καστ αλλά και την πλοκή, με αρκετές ιστορίες να κλείνουν οριστικά! Μία από αυτές θα είναι και του Μάνου Βόσκαρη. Αυτοί, όμως, που θα παραμείνουν στο καστ είναι οι αδελφές Σταμίρη και σίγουρα ο Λάμπρος, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής Σεβαστός μαζί με τους γονείς τους.

Φήμες θέλουν τον Λάμπρο και τη Λενιώ να βρίσκονται και πάλι στο μάτι του κυκλώνα, καθώς η υπόθεση της σειράς θα μεταφερθεί την περίοδο της δικτατορίας. Πώς θα τελειώσει, όμως, φέτος η σειρά; Οπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η καρδιά της Ανέτ θα ραγίσει, με τον Μελέτη να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο θάνατος της Ανέτ θα συνεφέρει τη Μυρσίνη και η γυναίκα του Δούκα θα παλέψει μέχρι το τέλος για την οικογένειά της, θέλοντας να τη δει να μη διαλύεται, κάτι όμως που τελικά θα δει να συμβαίνει.

Αυτή, όμως, που θα χαμογελάσει στο τέλος θα είναι η Πηνελόπη. Παρά τις φουρτούνες ο γάμος της με τον Αλέξη Γραμματικό θα μείνει όρθιος. Το όνειρό της να γίνει μητέρα θα πάρει σάρκα και οστά και θα βγάλει μια για πάντα από την καρδιά της τον Μελέτη.

newsbreak.gr