Η Αγγελική Λάμπρη περιγράφει την κακοποίησή της: «Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ» Η Αγγελική Λάμπρη είχε καταγγείλει δημόσια την κακοποίηση που υπέστη
1 year, 3 months ago
6

Η Aγγελική Λάμπρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο metoo και φυσικά μίλησε για την δική της καταγγελία κακοποίησης την οποία και δημοσιοποίησε η ίδια.

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως το έχει συζητήσει και με την κόρη της, με την οποία έχουν «χτίσει» μια πολύ ζεστή και ειλικρινή σχέση.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα τρόμο, φόβο και οργή»

«Ήταν κάτι που κουβαλούσα, κάτι που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα τότε. Μόνο αυτό. Δεν μου είχε προκαλέσει άσχημα συναισθήματα για μένα, γιατί θεώρησα ότι ήταν καθαρά πρόβλημα του άλλου. Δεν τα ‘βαλα με τον εαυτό μου», είπε η ίδια και συνέχισε:

«Είχα παγώσει. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ξεπερνάς το σοκ, θέλεις να τα σπάσεις όλα. Τώρα πια, με όλα αυτά που έχουν γίνει, θεωρώ ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε αν ένα νέο κορίτσι που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή τολμούσε να πει κάτι τέτοιο, δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια. Τώρα ξέρεις ότι θα σε ακούσουν», εξομολογήθηκε η Αγγελική Λάμπρη.

Όσο για το πώς το αντιμετώπισε η κόρη της, Ευτυχία; «Της το είχα πει πολύ νωρίτερα. Μιλάω πάρα πολύ με το Ευτυχάκι μου, είναι πολύ πιο ώριμη για την ηλικία της και καταλαβαίνει πάρα πολλά πράγματα».

in.gr