Η Αννα Βίσση έκλεψε την παράσταση στη ΔΕΘ -Αποθέωση! [βίντεο]
7 months, 5 days ago
6

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί που παρελαύνουν από τη ΔΕΘ. Κάθε βράδυ στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται και μία μοναδική συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες, για όλα τα γούστα.

Τη βραδιά της Παρασκευής περίμεναν πολλοί εδώ και καιρό. Η Αννα Βίσση βρέθηκε στη σκηνή της ΔΕΘ και γνώρισε την αποθέωση.

Με την αστείρευτη ενέργειά της και την καθηλωτική φωνή της, η Άννα Βίσση παρέσυρε τους χιλιάδες θεατές που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την δουν από κοντά. Λίγο πριν κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία ο συλλεκτικός τριπλός live δίσκος της «Hotel Ερμού live 2015-2018» την προσεχή Δευτέρα από την Panik Gold, η «απόλυτη Ελληνίδα star» χάρισε στο κοινό της βορείου Ελλάδας μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Έχοντας στο πλευρό της τη μπάντα της που δημιούργησε η ίδια και αποτελείται από τους πλέον ταλαντούχους μουσικούς, η Άννα Βίσση ερμήνευσε τα διαχρονικά και αξεπέραστα τραγούδια της, τόσο ατόφια, όσο και σε αναπάντεχες ενορχηστρώσεις, με το κοινό να τραγουδά μαζί της και να την αποθεώνει!

Δείτε βίντεο από τη βραδιά