Η αποκάλυψη της Εύης Ιωαννίδου για το GNTM: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι…»
7 months, 12 days ago
6

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τον Οκτώβριο του 2017, όταν έχοντας μαζί της μια τσάντα με τα απαραίτητα ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να δοκιμάσει τις αντοχές της. Η καλλονή από τη Βέροια, όπως δικαίως τη χαρακτήριζαν τα sites, συμμετείχε στο Nomads, η διαδρομή της όμως στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 ήταν σύντομη, με την ίδια να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της μέσα σε λίγες μέρες. Ένα χρόνο αργότερα εμφανίζεται ξανά στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του Star. Αποπνέει έναν αέρα αυτοπεποίθησης καθώς στέκεται μπροστά στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model και  μετά από απαιτητικά auditions και bootcamp η Εύη Ιωαννίδου καταφέρνει να μπει στο σπίτι του GNTM, από το οποίο αποχωρεί λίγο πριν από τον τελικό.

Η 23χρονη απόφοιτη ιατρικής αισθητικής και κοσμητολογίας, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, διαθέτει μια δυναμική προσωπικότητα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και σε πολλές περιπτώσεις δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. «Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι οι κόντρες άρχισαν πολύ νωρίς. Πριν μπούμε στο σπίτι μέναμε όλες μαζί σε ένα ξενοδοχείο για δεκαπέντε μέρες. Θεωρώ ότι αυτό έγινε προκειμένου να αρχίσουν τα πηγαδάκια και οι κλίκες. Εκεί ξεδιάλυνε το τοπίο και όταν μπήκαμε στο σπίτι οι παρέες ήταν έτοιμες. Αυτό οι τηλεθεατές δεν το είδαν… Δεν βρέθηκα ξαφνικά σε ένα σπίτι και είπα αυτές τις δύο θέλω για παρέα (σ.σ. Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο). Έτυχε με τις συγκεκριμένες κοπέλες να δέσω από πριν. Αν με ρωτάς, δεν θεωρώ ότι έβγαλα έναν κακό εαυτό, γιατί ποτέ δεν κακολόγησα κάποια συμπαίκτριά μου και ποτέ δεν έβρισα, σε αντίθεση με πολλές που με έβρισαν».

Το 2017 στο Nomads και το 2018 στο GNTM. Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή σε δύο τόσο διαφορετικά reality shows;

Για το Nomads μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή. Αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Με το GNTM τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να πάω σε ένα παιχνίδι σχετικό με μόδα και ομορφιά. Όταν προβαλλόταν ο πρώτος κύκλος, ήμουν πιο μικρή και το ζήλευα. Σκεφτόμουν συχνά «Θα τη ζήσω ποτέ αυτή την εμπειρία;». Κάθομαι, λοιπόν, μια μέρα στον καναπέ και έτσι όπως χαζεύω στο κινητό μου βλέπω «Δηλώστε συμμετοχή, ξεκινάει το reality Next Top Model» και έχω μείνει παγωτό. Το σκέφτομαι λίγο και παίρνω την απόφαση. Βάζω δύο φωτογραφίες μου, συμπληρώνω τα στοιχεία μου και τα στέλνω. Δεν περνάει μία εβδομάδα και με παίρνουν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι θέλουν να με δουν στο πρώτο casting.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.