Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το… λεοπάρ εσώρουχο του Δημήτρη Αλεξάνδρου
2 years, 6 months ago
6

“Άναψε φωτιές” η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα… εσώρουχα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια του live του J2US.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο σόου, αντικαθιστώντας κατά κάποιον τρόπο την Κατερίνα Στικούδη, που ετοιμάζεται να γεννήσει.

Όταν κατέβηκαν από τη σκηνή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κέλλυ Κελεκίδου, η Κατερίνα Καινούργιου διάβαζε αναρτήσεις στο Twitter που παρακινούσαν το μοντέλο να εμφανιστεί μόνο με το… εσώρουχο μήπως και τον ψηφίσουν.

“Βάλε εκείνο το ωραίο βρακί που έχεις, το λεοπάρ, με αυτό που έρχεσαι και το πρωί στην εκπομπή; Με αυτό μπορεί και να σε ψηφίσουν” είπε η Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας αίσθηση.

“Το βρακί του εσύ πού ξέρεις ότι είναι λεοπάρ; Πού το είδες;” της είπε παρεμβαίνοντας ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι εξηγήσεις της Καινούργιου για το λεοπάρ εσώρουχο

“Με τον Αλεξάνδρου πραγματικά είμαστε τόσα χρόνια φίλοι που και να μας βάλεις γυμνούς σε ένα δωμάτιο δεν…. Δεν νιώθει τίποτα ο ένας για τον άλλον. Οπότε τον έχω δει να αλλάζει στο καμαρίνι και τον έχω δει με αυτό το λεοπάρ βρακί” συνέχισε Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να εξηγήσει τι εννοούσε.

“Φορούσε το μποξεράκι κι έβαζε το παντελόνι και τη μπλούζα του. Όχι κάτι άλλο. Εγώ ήμουν ντυμένη” συμπλήρωσε.

“Εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο πραγματικά, θα κλείσουν σπίτια” σχολίασε από την πλευρά του, χαμογελώντας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

enikos.gr