Η αποκάλυψη της Ναταλίας Τσαλίκης για τον Γιάννη Μπέζο
3 years, 4 months ago
6

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή σε μία σπάνια κοινή συνέντευξη. Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τις δυσκολίες των παιδικών της χρόνων και αποκάλυψε τι αγάπησε περισσότερο στον σύζυγό της.

Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος, σε μία από τις σπάνιες κοινές τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους, μίλησαν στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ1 για την προσωπική τους ζωή και την πορεία που διέγραψαν στα τηλεοπτικά πλατό και στις θεατρικές σκηνές.

Αρχικά, η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια που δεν ήταν πάντα εύκολα. «Μεγάλωσα σε μια ασταθή οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνέχεια να χωρίσουν ή να μην χωρίσουν. Τα παιδιά ήμασταν στη μέση. Από μικρή συνειδητοποίησα ότι η μόνη βοήθειά μου είμαι εγώ. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο. Πήγαινα κόντρα στις κοινωνικές συνθήκες. Για παράδειγμα μου έλεγε η μητέρα μου πάρε τον θείο σου να του ευχηθείς για τα γενέθλιά του και εγώ δεν το έκανα».

Ο Γιάννης Μπέζος, συμφώνησε μαζί της πως «Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», ενώ μίλησε και για τις πολλές οι ώρες που τον κρατούσαν μακριά από τη Ναταλία και την κόρη τους Ηρώ, στην οποία απονεμήθηκε πέρυσι το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» που δίνεται για την καλύτερη ερμηνεία νέας ηθοποιού, σύμφωνα με την ert.

«Θα μπορούσα να είχα κάνει λιγότερα πράγματα, δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά. Απολογήθηκα γι΄αυτό αργότερα και έκανα ολόκληρη κουβέντα για να μην της μένει μέσα της. Έγινε και δεν ξεγίνεται αλλά δεν μας φοβίζει πια».

Η Ναταλία Τσαλίκη αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που αγαπάει στον σύζυγό της. «Η αλήθεια του. Είτε με δυσαρεστεί, είτε δεν μου αρέσει. Μπορεί να διαφωνήσουμε, μπορεί οτιδήποτε αλλά απέναντί μου είναι η αλήθεια του και είναι το παν και φυσικά τον αγαπώ, να το πούμε κι αυτό», εξομολογείται η ηθοποιός.

 News247.gr.