Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πως είναι η σχέση της με την πεθερά της
2 years, 7 months ago
6

«Είχα φοβία ότι θα πάθω κρίσεις πανικού..»

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου αφού πριν δυόμιση μήνες περίπου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει ως προτεραιότητα τα δυο της παιδιά, γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να απέχει για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ως μανούλα δύο παιδιών έχει απαιτητικό πρόγραμμα και αυξημένες υποχρεώσεις εξαιτίας των δύο επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, παρόλα αυτά καταφέρνει να επικοινωνεί όποτε μπορεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω των social media.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα Q & A και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των follower της.

Θα σε δούμε κάπου τον χειμώνα; Τηλεόραση ή θέατρο;

Μπα! Ίσως αν προκύψει κάτι για δεύτερη σεζόν.. Προς το παρόν θέλω να μείνω με τα παιδάκια μου, γιατί η μπέμπα είναι πολύ μικρή ακόμα.

1 8

Πως αντιμετωπίζετε τόσο ήρεμα την κακία του καθενός;

Αποδέχομαι αρχικά ότι υπάρχει (ειδικά στα social η ανωνυμία βοηθάει πολύ) και έπειτα σκέφτομαι τι με συμφέρει; Να ταράζομαι κάθε φορά ή να είμαι ψύχραιμη και να δίνω σε κάθε κακεντρέχεια και κακία την αξία που της πρέπει; Μάλλον το δεύτερο ε;

2 11

Ποια η αντιμετώπιση του Μαξιμούλη με τη μικρή Σιέννα;

Μέχρι τώρα όλα πάνε φυσιολογικά.. Έχουμε κάτι μικροξεσπάσματα για διάφορους άσχετους λόγους από Μάξιμο που υποψιάζομαι ότι είναι έκφραση ζήλειας προς την μικρή, αλλά σε γενικές γραμμές τα πάνε περίφημα! Την αγκαλιάζει, την φιλάει, θέλει να την κρατάει αγκαλιά! Φτύστε μας!

3 5

Θηλάζεις ακόμη;

Όχι πια! Και συνειδητά δεν ανοίγω συζήτηση σε σχέση με αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο..

4 4

Τι σχέση έχεις με την πεθερά σου;

Είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει… Αυτό τα λέει όλα! Την εκτιμώ βαθύτατα!

5 2

Είχες παρενέργειες από τον εμβολιασμό;

Τίποτα απολύτως… Σε καμία από τις δύο δόσεις. Είμαι πολύ σκληρό καρύδι.

6 2

Πως είναι η καθημερινότητά σας με δύο παιδάκια στο σπίτι;

Δύσκολη και απαιτητική. Η έλλειψη ύπνου είναι το μόνο μου θέμα, αλλιώς αντέχω τα πάντα.

7 1

Κρίσεις πανικού είχες ποτέ; Και αν ναι πως τις ξεπέρασες;

Όχι ακριβώς! Είχα φοβία ότι θα πάθω κρίσεις πανικού.. το ίδιο ψυχοφθόρο μπορώ να πω. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να ξεκινήσω ψυχανάλυση. 

8 1

Μετά από δύο μωράκια η ψυχολογία σου πως είναι; Εγώ παλεύω με επιλόχειο.

Μετά την πρώτη γέννα δυσκολεύτηκα. Τώρα είμαι πολύ καλά. Ήξερα τι να περιμένω και η παραπάνω ψυχοθεραπεία που έχω κάνει πια με βοήθησε πολύ. Αν νιώσεις έτσι απαιτείται να απευθυνθείς σε ειδικό και να μιλήσεις οπωσδήποτε στην οικογένειά σου.

9 1

Είσαι ευτυχισμένη;

Δύσκολη ερώτηση.. Θα απαντήσω απλοϊκά αν και η ερώτηση δεν το επιτρέπει. Είμαι ναι! Πιστεύω πως η ευτυχία είναι στιγμές… και ζω πολλές από αυτές. Το παλεύω όμως πολύ, καθημερινά και πολλά χρόνια για να φτάσω ως εδώ.

10 1

Πως νιώθεις που αυτόν τον χειμώνα δε θα ξεφεύγεις με τη δουλειά και θα είσαι σπίτι με δύο μωρά;

Νιώθω πολύ καλά! Έχω να ασχολούμαι με τα δύο brand μου και πίστεψέ με έχουν τρομερές απαιτήσεις. Και θα είναι η πρώτη φορά μετά από 13 σεζόν που δεν θα έχω καθημερινά γυρίσματα. Μαγικό; 

11 1

Σας λείπει η ζωή σας πριν τα παιδιά ή τον γάμο; (Υπάρχουν πράγματα που δεν κάνετε λόγω των παιδιών ή του γάμου;)

Πολύ ωραία ερώτηση! Ναι μου λείπουν… Τα ξέγνοιαστα ταξίδια και ο χρόνος που αφιερώναμε ο ένας στον άλλον! Τώρα όμως αυτά που έχουν προκύψει είναι πιο μαγικά οπότε δεν στεναχωριέμαι! 

12 2

Δεν κουράζεσαι με δύο παιδiά;

Αν κουράζομαι; 

14 1

Πως ένιωσες όταν σε έκριναν άδικα στη φωτογραφία που είχε βάλει από τις διακοπές σου;

Δεν ξέρω για ποια φωτογραφία ακριβώς λες, ωστόσο αρνητικά σχόλια υπάρχουν πολύ συχνά και είναι αναπόφευκτο. Το θέμα είναι ότι τα θετικά είναι η συντριπτική πλειοψηφία οπότε αυτό με κάνει να χαμογελάω.

15 1

Γιατί ο κόσμος είναι τόσο κακός και κρίνει χωρίς να σκεφτεί την πλευρά του άλλου;

Δεν θεωρώ ότι είναι έτσι ο κόσμος! Είναι μία μειονότητα ανθρώπων που τα προσωπικά τους ζητήματα δεν τους αφήνουν να χαρούν με τη χαρά του άλλου και ψάχνουν να βρουν το «λάθος». Εντάξει μπορεί να μην είναι και μειονότητα…

16 1