Η άβολη ερώτηση που δέχτηκε ο Αντετοκούνμπο από ρεπόρτερ
3 years, 30 days ago
6

Ο Έλληνας άσος παραδέχτηκε το λάθος που του υπέδειξε η μαμά του!

Πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την ώρα που οδηγούσε, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok με οπαδούς των Μπακς, να του κουνούν τη φανέλα του από το διπλανό αυτοκίνητο.

Παρά το χαριτωμένο ύφος του βίντεο, ο Αντετοκούμπο δέχτηκε κριτική από άλλους χρήστες των social media πως λειτούργησε ανώριμα, αφού έθεσε σε κίνδυνο τον εαυτό του και άλλους οδηγούς, με τη χρήση του κινητού του στην οδήγηση.

Η δημοσιογράφος Λόρι Νίκελ ρώτησε τον Αντετοκούνμπο για την ενέργεια του και αν αντιλήφθηκε πόσο επικίνδυνη ήταν: «Δεν θέλω να φανώ η μαμά σου, αλλά είδα ένα video πριν από μερικές ημέρες στα social media σου, το οποίο τράβηξες ενώ οδηγούσες. Ο κόσμος σε κριτίκαρε γι’ αυτό. Το συζήτησες με κάποιον; Σου εξήγησαν ότι είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να το κάνεις;».

Ο Αντετοκούνμπο έσκυψε το κεφάλι και αισθάνθηκε πράγματι άβολα αλλά παραδέχτηκε το σφάλμα του: ΅Ναι, η μαμά μου μου το είπε. Μου είπε να μην τραβάω video όταν οδηγώ. Δεν μπορούσα να μην το κάνω, οι οπαδοί στο δίπλα αμάξι ήταν απίθανοι.

Είχαν βγει από την οροφή και κουνούσαν τη φανέλα μου. Ήταν κάτι που το βλέπεις μια φορά, ήθελα να το κρατήσω σαν ανάμνηση. Γι’ αυτούς παίζω. Γι’ αυτό αγαπώ το μπάσκετ τόσο πολύ. Δεν θα πρέπει να είμαι όμως στο τηλέφωνο όταν οδηγώ. Όσοι οδηγείτε και κοιτάζετε το τηλέφωνο, δώστε προσοχή στον δρόμο. Εμένα παραλίγο να μου τις βρέξει η μαμά μου».

Η απάντηση της Νίκελ ήταν αφοπλιστική: «Θέλω απλά να είσαι ασφαλής, σε ευχαριστώ που απάντησες σε αυτή την ερώτηση».
Το επίμαχο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Tik Tok: