Η Britney Spears σε ψυχιατρική κλινική: Το μήνυμα συμπαράστασης του συντρόφου της
4 months, 29 days ago
6

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως η Britney Spears εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική έπειτα έπειτα από κάποιες έντονες ψυχικές διαταραχές. Η ψυχική της υγεία έχει επιβαρυνθεί, όπως μεταδίδουν τα ξένα μίντια, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, Jamie Spears, με τον οποίο έχουν πολύ στενή σχέση.

H Britney είχε ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο Las Vegas για τους προηγούμενους μήνες, ενώ δεν είχε αναρτήσει κάτι στον λογαριασμό της στο Instagram από τον Ιανουάριο και «έσπασε» τη σιωπή της την Τετάρτη. Η pop star δημοσίευσε ένα quote το οποίο έγραφε «Ερωτεύσου το να φροντίζεις τον εαυτό σου. Το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου» και στη λεζάντα έγραφε «Όλοι χρειαζόμαστε να πάρουμε λίγο χρόνο για λίγο χρόνο με τον εαυτό μας».

 

View this post on Instagram

 

We all need to take time for a little “me time.” 🙂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 3, 2019 at 12:30pm PDT

Ο σύντροφος της, Sam Asghari, είναι στο πλευρό της όλους αυτούς τους μήνες ενώ θέλησε να υποστηρίξει και δημόσια την επιλογή της συντρόφου του να μπει σε ψυχιατρική κλινική για να βοηθήσει τον εαυτό της, αναρτώντας ένα Insta Story στον λογαριασμό του το οποίο έγραφε: «Δεν είναι αδυναμία, είναι ένα σημάδι απόλυτης δύναμης, οι άνθρωποι θα έπρεπε μόνο να εμπνέονται από αυτό, τουλάχιστον εμένα με εμπνέει.» 

 

View this post on Instagram

 

🎀🎀🎀 @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Nov 29, 2018 at 12:58pm PST

 

View this post on Instagram

 

Having the best time with my other half ❤️ @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jun 10, 2018 at 6:26pm PDT

 

View this post on Instagram

 

some days you just got to dance! @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 13, 2018 at 1:18pm PDT