Η Χριστίνα Κοντοβά χώρισε με τον Τζώνη Καλημέρη Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 5,5 χρόνια σχέσης
1 year, 4 months ago
6

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης δεν είναι πια μαζί, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 5,5 χρόνια σχέσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους τρέφουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλον και ο χωρισμός επήλθε ύστερα από πολλές συζητήσεις. Εξάλλου, έχουν την κόρη τους Ada, που θα τους ενώνει για πάντα.

Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε αρκετά χρόνια, ενώ μάλιστα τα τελευταία 2,5 περίπου έτη, συγκατοικούσαν.

202006081123040_9144_XRISTINA_KONTOVA_TZONI_KALIMERIS_662020

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τζώνη Καλημέρης είχε τονίσει για την πρώην σύντροφό του και την υιοθεσία της μικρής Ada:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι», είπε αναφορικά για τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», συμπλήρωσε.

ada-kontova
Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είχε πει: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

201911211047220_7834_XRISTINA_KONTOVA_TZONI_KALIMERIS_20112019

Η Χριστίνα Κοντοβά από την άλλη, αν και δεν συνήθιζε να μιλάει για την προσωπική της ζωή, παλαιότερα είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου είχε πει πως είναι πολλά αυτά που θαυμάζει στον σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να θέλει να πει περισσότερα:

«Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Είναι αυτή η σχέση που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι».

201901151139540_7276_KONTOVA_KALIMERIS_14012019

Στην ερώτηση για το αν επιθυμούσε να επενδύσει περισσότερο στα προσωπικά της, η σχεδιάστρια μόδας είχε πει: «Έχω ισορροπήσει τον επαγγελματικό με τον προσωπικό μου χρόνο. Ίσως, κάποιες φορές, να δίνω πιο πολύ χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια φάση που ξέρω τι θέλω και πώς να περνάω καλά, οπότε μπορώ να τα συνδυάζω. Για παράδειγμα, όταν είμαι χαρούμενη με τα προσωπικά μου, έχω περισσότερη έμπνευση και νιώθω πιο δημιουργική».

Φωτογραφίες: ΝDPPHOTO

protothema.gr