Η Δανάη Μιχαλάκη ξεσπά για την «εγκυμοσύνη» της: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι είμαι έγκυος»
2 months, 4 days ago
6

Η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «HELLO!», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, στο γάμο τους, αλλά και στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι έγκυος.

 

Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, η ηθοποιός υπογράμμισε «δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Ό,τι κάνω το κάνω για μένα. Αν ντυθώ λίγο πιο καλά ή αν βαφτώ, έχει να κάνει με εμένα και το πως νιώθω εγώ. Δεν με νοιάζει τι θα πουν και τι θα σκεφτούν οι άλλοι».

 

Για τις συναντήσεις με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη επεσήμανε ότι «στο σπίτι μας, όταν υπάρχει κοινός ελεύθερος χρόνος. Έχουμε και οι δυο πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά όταν βλεπόμαστε είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο».

 

Σχετικά με το ενδεχόμενο κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας, σημείωσε «είναι παράδοξο αυτό που θα πω: από τη μια θα το ήθελα πολύ, από την άλλη δεν είμαι υπέρ του να μπλέκονται επαγγελματικά τα ζευγάρια, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήταν πολύ συγκινητικό να συνεργαστώ στενά με τον Γιώργο, καθώς πέρυσι το καλοκαίρι, αν και ήμασταν μαζί στην παράσταση “Αντιγόνη” , δεν είχαν καμία επαφή οι ρόλοι μας, οπότε δεν είχαμε προσωπική τριβή».

Ο έρωτας της Δανάης Μιχαλάκη για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Επιπλέον, η Δανάη Μιχαλάκη τόνισε «συναισθηματικά νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και είναι πραγματικά κάτι μαγικό. Δεν είναι ωστόσο δεδομένο, μια σχέση απαιτεί πάντα προσπάθεια».

Αδιανόητο ξέσπασμα παίκτη του MasterChef στα social: Δεν πήρε ποδιά και τον έκραξαν γι’ αυτά που είπε, στο Twitter

 

Για τον γάμο της, η ηθοποιός συμπλήρωσε «αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους».

 

 

Για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, η Δανάη Μιχαλάκη είπε «ίσως ακουστώ αυστηρή, αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μια νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του “τι τίτλο να βάλω για να πάρω κλικ στον σύνδεσμο”. Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος. Δεν θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δε με αγγίζει καν».

Η Δανάη Μιχαλάκη θέλει να δημιουργήσει οικογένεια

Τέλος, στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύζυγό της, κατέληξε «σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε γι’ αυτό».

 

 

 Enimerotiko.gr