Η διαφορά ψήφων Ηλία Γκότση – Κατερίνας Δαλάκα
6 months, 27 days ago
6

Λίγες ώρες έμειναν για τον τελικό του Survivor 2018, όπου αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ηλία Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δυο τελευταίοι παίκτες του φετινού ριάλιτι, θα αναμετρηθούν όχι σε κάποιον στίβο μάχης αλλά σε ψήφους κοινού.

Όμως, τι έγινε στην χθεσινή ψηφοφορία, όπου Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά τέθηκαν στη διάθεση του κοινού σε μια 3ωρη ψηφοφορία, από την οποία προέκυψαν τα δύο άτομα που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό, από όπου θα προκύψει και ο φετινός νικητής του Survivor.

Όπως αναφέρουν οι διαρροές, πρώτος με μικρή διαφορά ήρθε ο Ηλίας Γκότσης, με την Κατερίνα Δαλάκα να ακολουθεί στην κυριολεξία με ψήφους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Μαχητής φέρεται να συγκέντρωσε ένα ποσοστό κοντά στο 37% με την Κατερίνα Δαλάκα να ακολουθεί με ένα αντίστοιχο γύρω στο 36.5%. Η Μελίνα ήρθε τρίτη με ένα ποσοστό περίπου 26.5% που την άφησε εκτός τελικού.

Αυτό σημαίνει ότι τα προγνωστικά που έχουν καταστήσει την Κατερίνα Δαλάκα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στον μεγάλο τελικό δεν επιβεβαιώνονται αφού ο Ηλίας φαίνεται σκληρός αντίπαλος.

Μάλιστα, διαρροές στο twitter ανέφεραν ότι η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν πολύ μεγαλύτερη, με τον Ηλία να προηγείται κατά πολύ.

Επειδή όμως κάθε ψηφοφορία είναι διαφορετική, όλα θα κριθούν και πάλι σήμερα από τις ψήφους του κοινού.