Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση του Δημήτρη Μηλιώνη και της Ιωάννας Μπέλλα
8 months, 29 days ago
6

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τη Μαδαγασκάρη και το NOMADS. Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της την περίμεναν εναγωνίως για να μάθουν πώς πέρασε στο νησί και αν τελικά… επιβίωσε στην προσωπική της ζωή.

Η Δήμητρα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, την ανάμειξη της Ιωάννας Μπέλλα αλλά να μιλήσει και για το… παρασκήνιο.

Η Δήμητρα εξήγησε πως μόλις βγήκε από το παιχνίδι και είδε όλα όσα είχαν ειπωθεί και γραφτεί σοκαρίστηκε. Φυσικά και ήθελε εξηγήσεις αλλά δεν εξεπλάγην με τις… αποδείξεις.

Με μεγάλη έκπληξη όλων το μοντέλο δήλωσε πως το βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και θέλει το Δημήτρη και την Ιωάννα να είναι σε τρυφερά τετ α τετ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης το τράβηξε «φίλη της» και μάλιστα την είδαν. «Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.

Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό», αποκάλυψε.

Η Δήμητρα εξήγησε πως είναι πολύ καλά με το σύντροφό της και πως ουδέποτε πίστεψε πως την απατά ή την κοροϊδεύει και πως μάλιστα πριν φύγει από τη Μαδαγασκάρη επικοινώνησε και με την Ιωάννα Μπέλλα. «Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό», συμπλήρωσε!

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη να πάει και αύριο ως καλεσμένη στο Πρω1νό γιατί δεν πρόλαβαν να εξαντλήσουν όλα τα θέματα, με την ίδια να δέχεται. Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής περίμενε ακόμα μια έκπληξη τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια του Πρω1νό ρώτησε τη Δήμητρα αν το μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της της το έχει πάρει ο Δημήτρης, με την ίδια να αποκαλύπτει: «Ναι, μου το έφερε μόλις ήρθε στο αεροδρόμιο» και την ομάδα της Φαίης να χειροκροτά και να της δίνει συγχαρητήρια.

Δείτε όλα όσα είπε η Δήμητρηα Αλεξανδράκη στο Πρω1νό για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και τα δημοσιεύματα