Η δημόσια συγνώμη του Ρουβά στον Λάνθιμο: «Μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω (…) Τον είχα στεναχωρήσει»
6 months, 9 days ago
6

O Γιώργος Λάνθιμος είναι από τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, να διαπρέψουν διεθνώς στον χώρο του κινηματογράφου και να κάνουν τη χώρα μας περήφανη.

Ωστόσο πριν γίνει σκηνοθέτης κινηματογραφίκών επιτυχιών υπήρξε σκηνοθέτης μερικών από των πιο επιτυχημένων video clip Ελλήνων καλλιτεχνών. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τους οποίους είχε συνεργαστεί ήταν και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του στην Αθήνα με τον Στέλιο Ρόκκο αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λάνθιμο. Μάλιστα, ο Σάκης δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από τον σκηνοθέτη γιατί θεωρεί πως σε συνεργασία τους στο παρελθόν υπήρξε λίγο άδικος μαζί του.

«Ο Γιώργος στο παρελθόν σκηνοθέτησε πολλά από τα video clip μου. Θέλω εδώ στην εκπομπή σου, να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο, που δεν είχα καταλάβει το μεγαλείο του. Κάποτε με είχε βάλει επί 8 ώρες να τρέχω με -2 βαθμούς να τρέχω στην Πεντέλη του παραπονέθηκα. Του λέω «Γιώργο δεν μπορώ άλλο» , γύρω στις 6 το πρωί αφού είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου, του είπα ότι δεν αντέχω.  Μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω και ότι για να βγει το αποτέλεσμα που θέλει χρειάζεται αυτοθυσία. Τον είχα στεναχωρήσει τότε και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη μέσα από την εκπομπή σου».

Δείτε τι άλλο είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Γιώργο Λάνθιμο