Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές με την οικογένειά της
2 years, 8 months ago
6

Σε μία από τις σπάνιες φορές που ανοίγει την καρδιά της για προσωπικές πτυχές της ζωής της η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη Μύκονο και το πώς στάθηκε σταθμός στη ζωή της αφού εκεί γνώρισε τον άνδρα και πατέρα των παιδιών της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια στο Mykonos Post και τον Μαρίνο Βυθούλκα περιέγραψε την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της στο νησί των ανέμων και τον τρόπο που εκείνος της έμαθε το νησί «μέσα από τα δικά του μάτια».

 

Στη Μύκονο έχει εξοχική κατοικία η οικογένεια του συζύγου σου, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Πώς γνωριστήκατε;

Η αλήθεια είναι πως με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης στο αεροδρόμιο, με προορισμό τη Μύκονο. Εκείνο, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο, κάναμε παρέα και όταν γυρίσαμε στην Αθήνα ήξερα πως ήθελα να τον ξαναδώ. Ένιωσα οικειότητα μαζί του, με έκανε να γελάω και να αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Θυμάσαι τη πρώτη φορά που κάνατε με τον Δημήτρη διακοπές στη Μύκονο. Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνησή σου από εκείνες τις πρώτες διακοπές μαζί του;

Ο Δημήτρης μου έμαθε το νησί μέσα από τα δικά του μάτια. Είναι ένα πανέμορφο μέρος, ειδυλλιακό, ρομαντικό και ήσυχο. Ναι, αν το ξέρεις καλά, βρίσκεις πολλά ήσυχα μέρη, μικρούς παραδείσους, μακριά από μουσικές και πάρτι.

Ο ερχομός των παιδιών της, όπως τονίζει, έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή και τις προτεραιότητές της.

 

Τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο σας, έχετε αποκτήσει δύο παιδιά. Τι άλλαξε στην ζωή σου από εκείνον τον Ιούνιο του 2017;

Άλλαξε όλη η ζωή μου, τα δυο παιδιά μας άλλαξαν, μας ένωσαν κ άλλο, μας αναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητες μας, τις ανάγκες μας. Από τη στιγμή που έγινα μαμά επέλεξα να βάλω μια άνω τελεία στον «πρωταθλητισμό» της τηλεόρασης. Έγινα πιο γενναιόδωρη, τρυφερή και υπομονετική.