Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Ο Θοδωρής με είχε συνοδεύσει στο νοσοκομείο την ημέρα της ωοκατάψυξης¨
10 months, 22 days ago
6

Το φλερτ της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη που γρήγορα έγινε σχέση δεν βγήκε στη δημοσιότητα μέχρι τις 4 Ιουνίου του 2017, όταν η Ελεονώρα ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram (όπου πλέον έχει προσθέσει και το επίθετο Marossoulis στο προφίλ της). Μια φωτογραφία όπου φαινόταν  ο Θοδωρής ξαπλωμένος να την αγκαλιάζει. Χωρίς λεζάντα, χωρίς emoticons, η εικόνα μιλούσε από μόνη της.
Γνωρίζοντας την Ελεονώρα και το πόσο αυστηρή και απόλυτη έχει υπάρξει στο να μην δημοσιοποιείται η προσωπική της ζωή, αναρωτιέμαι πως έκανε μια τέτοια «σιωπηρή δημόσια δήλωση» με μια φωτογραφία. «Ήξερα πως η σχέση μας δεν ήταν κάτι περαστικό. Είχε βάθος. Από  την αρχή μείναμε μαζί. Ο Θοδωρής μάλιστα ήταν εκείνος που με είχε συνοδεύσει και στο νοσοκομείο την ημέρα της ωοκατάψυξης. Την ημέρα που δημοσίευσα τη φωτογραφία θυμάμαι ήταν Κυριακή, την είχαμε περάσει μαζί από το πρωί- βγήκαμε για καφέ, για φαγητό, για παγωτό. Μέσα σε ένα οκτάωρο μας είχαν δει τέσσερις άνθρωποι από τον χώρο της showbiz, εκ των οποίων οι τρεις δημοσιογράφοι. Σκέφτηκα πως από το να γραφτεί με λάθος τρόπο, θα ήταν προτιμότερο να το μάθουν από εμάς. Ήταν κάτι που συζητήσαμε με το Θοδωρή, του λέω καλύτερα να το κάνω εγώ spoil, εκείνος συμφώνησε και ανέβασα τη φωτογραφία. Ήταν πολύ αυθόρμητο», παραδέχεται.

Από εκείνη την Κυριακή μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή τους. Το Δεκέμβριο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και στις 13 Απριλίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν τυχαία –παρόλο που αυτό πίστεψε ακόμα και η μαμά μου! Απλά ήρθε λίγο πιο γρήγορα από ότι φανταζόμασταν, υπό την έννοια πως στο 50% των ζευγαριών που προσπαθούνε να κάνουν παιδί, η σύλληψη γίνεται το λιγότερο μέσα σε έξι μήνες. Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά! Μάλιστα, ο Θοδωρής ήταν σίγουρος πως ήμουν έγκυος πολύ πριν υπάρξει κάποια καθυστέρηση στον κύκλο, κι εγώ τον κορόιδευα. Αλλά, είχε δίκιο. Όταν τελικά έκανα ένα τεστ και το επιβεβαίωσα, η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ‘’ναι, μπορώ να κάνω παιδιά’’, καθώς ποτέ στην ζωή μου δεν είχα μείνει έγκυος, ούτε το είχα προσπαθήσει. Πίστευα πως λόγω της ηλικίας μου δεν θα ήταν τόσο εύκολο».

Θα ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί; «Και βέβαια θέλω, αλλά όχι ακόμα. Να περάσει λίγο ο καιρός και να βρω τις ισορροπίες μου. Τώρα είμαι φουλ αφοσιωμένη στην μικρή, ακόμα θηλάζω, έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και είμαι συνέχεια με το ρολόι στο χέρι».

Η μικρούλα σε λίγες μέρες θα γίνει έξι μηνών, ενώ θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα, της μητέρας του θεατρικού επιχειρηματία. «Δεν έχω ιδέα για το πότε και που θα την βαφτίσουμε. Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, οπότε υπάρχει και η πιθανότητα να συνδυάσουμε τον θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Αλλά και πάλι, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όπως μας βγει», εξηγεί η Ελεονώρα.

Πηγή: People