Η Έμμα Μπάντον έχει γενέθλια και οι Spice Girls της εύχονται αναπολώντας την εποχή που ήταν συγκρότημα
2 years, 2 months ago
6

Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 46 και η Βικτόρια Μπέκαμ, η Geri και η Mel C της ευχήθηκαν με κάποιες ξεχωριστές δημοσιεύσεις – Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν ως Spice Girls

Με ένα ξεχωριστό βίντεο θέλησε να ευχηθεί στην καλή της φίλη, Έμμα Μπάντον για τα γενέθλιά της η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η διάσημη σχεδιάστρια αναπόλησε τη χρυσή εποχή των Spice Girls και ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο και συγκέντρωσε τις αγαπημένες της στιγμές από την εποχή που έκαναν διεθνή καριέρα ως συγκρότημα.

Στη λεζάντα του βίντεο, η 47χρονη Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια! Έχουμε τόσες υπέροχες αναμνήσεις μαζί. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Για τα γενέθλιά της της ευχήθηκαν τόσο η Mel C, αλλά και η Geri. «Χρόνια πολλά, αδερφή ψυχή μου», της έγραψε η Geri κάτω από δύο κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε στο Instagram.

Η Mel C της ευχήθηκε κι εκείνη με ένα post, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν. Κάτω από αυτή έγραψε: «Τα ομορφότερα γενέθλια στη μοναδική Baby Spice. Τι περιπέτειες έχουμε ζήσει! Ανυπομονώ να έρθουν κι άλλες. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Να έχεις μια όμορφη μέρα. Κοίτα αυτή τη φωτογραφία, δεν έχεις αλλάξει καθόλου».

protothema.gr