Η εξομολόγηση του Βασίλη Σπανούλη για την Ολυμπία: Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου
2 years, 6 months ago
6

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν άκρως εξομολογητικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω.

Αρχικά, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε ότι η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, είναι εξαιρετική, ενώ ο ίδιος είναι λίγο… γκρινιάρης.

“Τα παιδιά είναι ευλογία. Ποτέ δεν περίμενα να κάνω τόσα παιδιά. Η γυναίκα μου φυσικά τραβάει τα περισσότερα. Είναι μια καταπληκτική μητέρα” περιέγραψε.

“Και εγώ και η Ολυμπία προσπαθούμε να έχουμε μια παραδοσιακή οικογένεια, θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν τις παλιές αρχές” σημείωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Όπως αποκάλυψε τα παιδιά του ασχολούνται με το μπάσκετ, αλλά δεν θέλει να τα πιέζει.

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Παιδιά
Μια οικογενειακή φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης για τη σχέση του με την Ολυμπία Χοψονίδου

“Η Ολυμπία έμεινε σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένεια. Ουσιαστικά, τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου” δεν έκρυψε ο διεθνής μπασκετμπολίστας αναγνωρίζοντας ότι η σύζυγός του εγκατέλειψε την καριέρα της στο μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

“Τώρα που σταμάτησα το μπάσκετ, θέλω να της το ανταποδώσω αυτό” προσθέτει.

“Η Ολυμπία όλα αυτά τα χρόνια, μου έκρυβε πράγματα για να είμαι ήρεμος. Τώρα, μου τα λέει σιγά-σιγά, μου αποκαλύπτει διάφορα” είπε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ τόνισε ότι είναι περήφανος που είναι γυναίκα του.

 

enikos.gr